10 January 2010

Pana de orice

Locuiesc in mijlocul Bucurestiului, dar incep sa ma intreb daca nu sunt in zona Crepusculara. Sau poate m-am intors in perioada comunista, pentru ca in cartierul meu tot cade curentul. Pac, computerele cedeaza zgomotos, alarmele din cladirile vecine pornesc sa urle sinistru si ramanem cu bebe in bezna. Enervant. Ingrozitor de enervant cand esti cam la a patra cadere de acest fel in ultima luna si, hei, penultima data (care a fost miercurea asta!!!) ti-ai scrantit piciorul pe intuneric si acum il tii bandajat in fase!!! Iar ultima data (care a fost ieri!!!!) Bu a dat un cap in tocul usii de are cucui acum si eu ma bucur ca nu si-a spart nasul/ scos un ochi, ceva. Caderile astea de curent ne transforma in ologi disperati.

Iar ieri mi-a cazut si netul si da, si telefonul, dupa care, dupa o zi intreaga de luptat sa le readuc la normal pe amandoua, cand aveam nevoie disperata de ele si eram furioasa pentru ca ajunsesem sa pot comunica doar de pe telefonul fix (comunism, ce mai :D), revin finally amandoua, ma asez tacticoasa la computer, apuc sa trimit un mail si pac, bezna, alarme etc.... La faza asta am inceput sa rad, usor isteric :-).

2 comments:

Andreea said...

Si noua ne-a picat curentul sambata seara, stam in Iancului:) Si am fost si printre privilegiatii la care nu s-a reparat defectiunea pana tarziu in noapte, cat de tarziu nu stiu ca am obosit asteptand si ne-am culcat.

Zu said...

Suntem aproape vecini, eu stau in zona Mosilor, asa ca... :D