29 March 2007

Ikea

Bon... am fost la Ikea. Pe scurt:

- cam stiam sistemul pentru ca mai fusesem in Ungaria, insa zau ca nu ar fi stricat cateva explicatii mai detaliate despre "de ce naiba nu-ti da carucior de la inceput" si "ce-i aia showroom de mobila". Erau cam multi care se plimbau nauci pe acolo. In schimb, o groaza de afise care ii tot dadeau cu "de ce sunt produsele Ikea mai ieftine si ce chestie grozava ca trebuie sa le transporti singur"- ok, ok, am inteles, zau.

- mobila nu stiu cat de multa o sa imi iau eu de la Ikea, insa asta pentru ca sunt adepta ideii de a-mi face mai degraba la comanda, exact ce doresc si cum doresc, dar acesoriile, da, mi-au placut. Cu sume mici puteai decora o casa (de tineret) extrem de decent. Lampadar la 50 RON? Super ok. Si tot asa... Lucruri dragute. Cutiile, ah, cutiile, diverse modele, culori si dimensiuni, esteee... sunt moarta dupa ele, era sa le cumpar pe toate :-)).

- eram moarta de foame (venita de la birou) asa ca am ramas cu o impresie foarte buna despre mancare :D

- nu ai voie cu caruciorul la masina???? Aduci masina la carucior??? Wtf? Brrrrrrrr, mai bine imi puneau undeva un semn de la inceput, sa stiu la ce sa ma astept, asa am avut o surpriza tare neplacuta.

- da, am luat muuulte nimicuri dragute, dragutele si da, mi-am luat si asternut de pat si imi luam si lampadar daca aveam unde sa il pun :-).

No comments: