Precizari (disclaimer)

Sfaturi: Am invatat multe lucruri citind despre experientele altor persoane pe alte bloguri. In special in privinta subiectului "maternitate" am descoperit ca informatiile clare sunt rare si extrem de necesare, motiv pentru care pe acest blog am decis sa transmit si eu mai departe ceea ce stiu. Informatiile cu adevarat utile se gasesc greu :-).

Insa nu sunt nici doctor, nici autoritate in domeniu si nu am pregatirea necesara pentru a da sfaturi la modul general - pot doar sa-mi istorisesc experienta proprie, in ideea ca poate ajuta ca punct de plecare intr-o documentare. Nu imi doresc sa existe probleme doar pentru ca cineva a luat ad litteram ceea ce am scris eu (sper ca nu se pune problema :D) asa ca ii indemn foarte serios pe toti cei care ma citesc sa treaca mereu prin filtrul propriu informatiile prezentate in acest blog si sa apeleze intotdeauna la sfatul unei persoane avizate (un doctor de exemplu). Ceea ce scriu eu nu reprezinta consultanta medicala, juridica sau de orice alta natura profesionala.

After all, lucrurile pe care le scriu aici mi s-au intamplat mie iar solutiile sunt cele care mi s-au potrivit mie si familiei mele la momentul respectiv. Nu este obligatoriu sa functioneze la fel la toata lumea, nici macar nu e obligatoriu sa fie pe stilul tuturor, pentru ca fiecare are dreptul sa aleaga modul in care isi creste copilul, ce i se potriveste si ce nu.

Promovare: Blogul acesta este in primul rand o poveste de viata, un jurnal care aduna momentele pe care imi doresc sa mi le amintesc si pe care sper sa-l citeasca peste ani copiii mei si sa afle "cum a fost". In paralel primesc tot felul de invitatii si oferte si asta inseamna implicit publicitate/ promovare/ review. Nu am sa pretind ca nu ma bucura sa castig ceva de pe urma blogului insa nu doresc nici sa devina mica publicitate si nici sa scriu despre lucruri in care nu cred. Sustin si recomand ceea ce cunosc si am testat, ma declar curioasa sa aflu despre lucruri noi in aria mea de interes, de ce nu, insa despre cele care nu mi se potrivesc nu am ce sa scriu si nu o sa ma apuc sa mint frumos, asa ca le refuz. Incerc mereu sa scriu ceea ce cred si sa descriu experientele proprii, in stilul meu si la fel cum povestesc despre orice altceva pe acest blog.  Am pus eticheta de publicitate la toate (chiar si la unele posturi scrise fara a primi nimic in schimb, dar care totusi promoveaza ceva sau fac review) si sper/ cred ca este suficient de clar.

No comments: