08 January 2014

Oamenii nostri (de zapada)

Ok, n-a prea fost zapada anul acesta. Adica... mai deloc. Asta insa nu ne-a impiedicat sa ne incercam totusi norcocul la cativa oameni de zapada - in stilul nostru, deh.

Uriasul acesta cu scara la brau (:D) a fost primul si din ce am auzit, inca se mai tinea pe picioare. Sau, mai precis, pe teava pe care i-a varat-o Bu prin cei patru bulgari de zapada pe care va rog sa nu ma intrebati cum i-am cocotat unul peste altul. Suficient sa spun ca Bu a fost singurul care a crezut ca se poate si s-a incapatanat suficient de tare cat sa si iasa, spre bucuria copiilor. Are cam 2,4 m., o figura modelata cu o paleta pentru gratar, silueta unui om-de-zapada-care-a-tinut-regim, monoclu sic si rude pe undeva din Insula Pastelui.



Cum zapada chiar ca nu prea am mai avut, ultimul a fost micutul acesta care da cam disperat din maini, probabil sa nu cumva sa calcam pe el. Mda, we either go really big or we go really small... In fine, cu domnul elegant de mai sus (butoni din nasturi, eeee) m-am trezit la usa - il adusese copilul, vroia sa-l bag in frigider (?)...

No comments: