22 February 2012

Net(working)

Bu nu prea pricepe care e treaba asta a mea cu lumea online. Acum e adevarat ca nici eu nu ii dau raportul zilnic, ce si cu cine am mai vorbit... ce mai face blogul meu sau altele, nu pentru ca ma ascund, dar nu ne povestim chiar fiecare secunda din viata si nici nu e cazul sa obtin aprobari de la el pentru fiecare pas pe care il fac. Insa lucrurile se precipita, se amesteca, se complica, astfel incat sotul meu a ajuns de la un simplu "honey, am blog" care oricum l-a confuzat nitel, direct la "ma duc cu x la sala", "am primit un cd de la y", "fac o revista online cu x si cu z", "trec pe la m", "i-am dat lui a o protectie de pat", "ma vad cu un grup de fete la o cafenea", "i-am dat niste carti lui d", "ah, uite ce pantaloni de gravida am primit de la b", "ma duc la targul de copii sa iau ceva de la c"... de bietul om nu mai intelege nimic si trebuie mereu sa-i amintesc ca da, acum vorbesc de A. cea cu cd-ul ori de A. cea cu rochia... si tot asa.

Boooon, dar partea cu adevarat nostima e cand toate astea il implica si pe el - pion activ intr-o ecuatie pe care oricum nu o intelege si fata de care e ceva mai circumspect - hehe, atunci incepe distractia, pentru ca sunt situatii in care conspiratia ajunge atat de complexa incat stabilim ca "sotul meu" se intalneste cu "sotul tau" si fac schimb de obiecte :D. Ok, in mare stie si el ca si-a gasit o sotie sucita care organizeaza diverse si ca pana la urma tot ce zic are sens si se leaga, insa oricum ideea mi se pare super funny, mai ales ca, bon, nu stiu cum sunt reactile sotilor celorlalte doamne, insa Bu lanseaza in eter un "huh?" nedumerit si necesita explicatii detaliate ca sa inteleaga cum de "vezi ca o sa gasesti la portar la work un pachet pe numele tau, e ok, nu uita sa-l aduci acasa" sau "te rog sa suni la numarul asta si sa vorbesti cu sotul lui y cu care apoi sa te intalnesti la metrou si sa iei x chestie de la el" ori si mai tare "ar trebui sa iei computerul meu si sa il duci la z acasa, la sotul ei".

Priceless :D

2 comments:

Unknown said...

am ras cu lacrimi! exact asa se intampla la mine!!!! la fiecare x sau y sau a sau b, trebuie sa vin si cu disclaimer "stii tu, x care sta acolo, a fost colega cu mine si acum are blogul cu...."

chiar ca priceless... pe unele le stie dupa nick, pe altele dupa nume, pe altele le stie dupa vreun element distinctiv (zona unde locuieste, numar de copii sau chestii similare)

Zu said...

:-)) "clubul sotilor nauciti de sotiile cu blog"