07 January 2008

Vacanta cu schi







A fost superb. M-am relaxat si m-am simtit excelent, exact ce imi dorisem de la aceasta vacanta. Citit, schiat, mancat, dormit, ras mult, fotografiat tot ce misca, vazut peisaje superbe. Nu am inteles eu prea bine de ce s-a pornit sa ninga in halul asta in Bucuresti, de am gasit orasul (si biata mea masina) sub nameti, cand eu gandesc ca mai bine ningea mai acana nitel: pe partie... Asta asa, ca bonus, ca eu de schiat tot am schiat si mi-a placut la nebunie. Am si facut poze: in ultima zi am facut o coborare leeeenta in care m-am oprit sa tot fotografiez diverse - hei, cu ocazia asta am facut si o cucerire- un rus care se oprise langa mine si turuia de mama focului (nu, n-am inteles nimic).

A, iar geaca Burton tine de cald excelent, o iubesc. Si mi-am luat si pantaloni noi de schi, dupa urmatorul algoritm (usor naucitor pentru mine):

ziua 1: mobilizez pe toata lumea sa mergem sa-mi caut pantaloni. Nu gasesc, insa Bu isi cumpara ochelari de schi... (???)
ziua 2: continui sa imi caut pantaloni. Nu gasesc, insa Bu isi cumpara manusi de schi... (???)
ziua 3: continui sa imi caut pantaloni. Bu isi cumpara o carte... (???) Ajungand la concluzia ca in ritmul acesta vom falimenta inainte de vreme, insist cu cautarile si, finally, imi cumpar si eu pantalonii.

:-))

Ma gandesc sa-mi cumpar si niste manusi de schi... si cred ca o sa merg la shopping fara Bu ;-).

2 comments:

Anonymous said...

Io zic sa va duceti sa-si cumpere el ceva (orice...) si-o sa-ti gasesti tu pantaloni. Sau altceva.

Ca la mine si la Baby asa merge.

Zu said...

:D cam scump sistemul... Mai ales ca Bu se infige in cele mai nebanuite lucruri :-))