15 November 2007

Hello

Cand crezi ca esti intr-o fundatura, suddenly se deschide o alta usa...

Am aflat ca sunt citita de persoane pe care, hei, eu le citesc. Feels good. Si, pfff, makes you wonder... Asa ca lansez si eu un mesaj in eter, pentru cei care trec pe aici si, well, au bunavointa sa-mi acorde cateva secunde:

Hello, I'd like to know who you are. If you don't mind, bineinteles. Si,well... ma intreb: cum ati ajuns aici (=la "Zu" blog)???

6 comments:

Anonymous said...

sorry, eu nu mai stiu cum am ajuns la blogul tau :(
cred ca am gasit o postare despre o carte, la un moment dat, mi-a placut si de-atunci :)

Anonymous said...

curiosity killed teh cat!

(un anume blogroll:))

Zu said...

Thx. Yep, yep, curioasa foc.

Anonymous said...

Oh, well...if you must know... Sunt de acord cu diana (si sa stii ca greseluta aia cu "teh" in loc de "the" s-a potrivit dragut, daca te gandesti putin, ca esti destul de hi "te(c)h" ). Hai, nu te supara ca nu-ti spun toate amanuntele acum... lasa-ma si pe mine anul asta sa ma simt speciala si deosebita (ca' nu sunt in viata de zi cu zi) si-ti promit ca in ianuarie ... imi ridic :D bluzita. Mai lasa-ma asa anonima, pe blogul tau, 25 de zile si cateva ore acolo...
Kill me, dar nu-mi mai aduc aminte cum am ajuns pe blogul tau. Citii mai sus scris de o doamna/domnisoara cumsecade ca ti-a descoperit blogul cautand o carte. Ei as!! No way! Not me! Mai degraba cautam ceva zuzesc asta vara (prin iunie) si-am nimerit in coltul tau de lume. Plauzibil.

Gata, ma duc sa-mi fac o omleta ca mi-e pofta ( "semn ca ma intremez", cica ) si ma intorc sa mai cetesc una-alta pe-aici, caci azi am liiiiber caci sunt o duamna cu accent pe u si pe caci!(Sunt racita cobza hehehe!). Bye, scumpo!

Zu said...

@anonymous: :-)... take your time

Laura said...

eu am ajuns de pe blogul monicai. azi. :)