09 March 2007

My precious...

Me love it. Azi l-am primit (adica mi-a fost livrat acasa) si acum inca mai invat sa-l folosesc. Din pacate pe moment nu are decat un card de memorie de 16 Mb, dar am in plan achizitionarea unuia de 1 sau 2 Gb. Si a unei gentute, ceva... Vad eu ce anume.

Ieri mi-au livrat si noul monitor si repede-repede mi-a venit mie geniala idee sa-l pun langa laptop, astfel incat acum pot lucra pe doua monitoare. E f. bine pt ca pe unul am lucrarea si pe celalalt mut toate tools-urile pe care le folosesc. Ma gandesc acum sa iau o tastatura pt cand sunt la birou. Iar avantajul este ca in continuare imi pastrez mobilitatea, deconectez laptopul si gata... pot sa plec oriunde sa lucrez. Am si hardul portabil, cel nou, care e incredibil de mic, mai mic decat palma mea, nu mi-a venit sa cred cand l-am vazut. Ireal, mai ales daca il compari cu vechiul meu hard portabil, pe sertar. O sa fac niste fotografii, cu prima ocazie :-).

E incredibil cat de mult a avansat tehnologia. Am inlocuit un monitor imens (de statie grafica) pe care de-abia il ridica doi oameni (pe bune) cu o chestie mica, plata si extrem de usoara- ocupa muuult mai putin spatiu si arata asa de ireal de mic (prin comparatie) ca a trebuit sa ma uit pe cutie sa ma asigur ca asta e chiar modelul de 19". Despre hard, ce sa mai zic, e chiar genial: e cam un sfert din cel vechi, pe care eu il plimbam zilnic dupa mine, in geanta- cred ca pe asta o sa "il pierd" prin geanta :-)). Nici nu are alimentare, se alimenteaza pe USB. Super. Imi place tehnologia asta, am devenit fan :-)).

Asa ca m-au apucat schimbarile. Am zburatacit computerul vechi (trebuie doar sa imi dau seama ce sa fac cu el) si ma gandesc la amenajarea biroului. Bu a decis f. happy de dimineata ca "hehe, acum ai muscat marul", ceea ce in limbajul lui abramburit inseamna un fel de "hehe, acum i-a intrat nebunei ideea in cap, se porneste taifunul" (mda, cred ca si eu ma exprim la fel de alambicat). Insa visez birouri mai mici, si etajere... iar catalogul ala de la Ikea e periculos in preajma mea- si am chiar doua, pt ca un Bro' dragut mi-a adus si el unul, stiind ca sunt interesata de asa ceva :-))- yep, acum unde ma duc prin casa dau de un catalog...

Ma tot uit la ce am cumparat si exista trei variante:
- ori puterea mea de cumparare a crescut
- ori s-au ieftinit bunurile de consum
- da, stiu ca mai era o varianta, dar am uitat-o pentru ca tocmai au fost doua fete la usa mea- faceau un studiu despre viata sociala si politica (???) si vroiau sa vorbeasca doar cu "cel mai tanar membru al familiei". Tough luck: nu e acasa si tehnic vorbind aici nu e "o familie" iar, zau, "cel mai tanar membru" asta e doar cu doi ani mai mic decat mine...

No comments: