29 June 2015

Copilul si muzica

Nepotul meu e pasionat de tobe, vrea sa invete, a inceput sa mearga la cursuri. Dap, Gogoasa cel mic, fost mic, in prezent aproape cat mine de inalt - verifica de fiecare data daca si-a depasit matusa in inaltime, ah, inca mai castig dar la mustata, in curand ma va privi de sus :D.

Piticul meu e mare fan al verisorului, asa ca ultima data cand ne-am vazut "l-a rapit" la noi in masina si cumva am ajuns la mine acasa (unde le-am facut clatite, ah, dezmat). Pe drum discutam de tobe, instrumente, lectii... si ii spun ca eu ma gandeam ca poate cel mic va fi tentat chitara, mi se pare o idee buna sa inveti acest instrument.. cand omuletul se activeaza in spate si declara prompt (nope, n-a stat pe ganduri nici macar o secunda si e prima data cand aud asta):
- Eu vreau flaut! cinci secunde mai tarziu adauga ...si trompeta!

....................

Mie imi place muzica ascult mereu cate ceva si lalai prin masina sau in bucatarie, in special. De multe ori si omuletul vine pe langa mine, ma intreaba diverse, danseaza, ma roaga sa dau mai tare etc... insa voila pe ce melodia s-a gandit sa ma intrebe "despre ce e vorba in cantec? si ce spune doamna aia acolo? ce inseamna?":

Fell in love with an alien - Kelly Family

Right. Explica asta :D.

No comments: