29 April 2015

De toate

Chestiunea cu Grey's Anatomy fiind transata, pana cand o sa vina episodul  de 2 ore (doua!!!) la care precis o sa plangem de o sa ne terminam si unde emotiile vor curge garla, am mers la The Avengers. Cel nou pentru ca cel vechi m-a amuzat teribil (mmm, din clipul asta lipseste faza cu Legolas). Ei bine, cel nou e prost. Boring. Same old story: ala rau apare, intai ii dezbina apoi se face si mai rau si ei au o revelatie care ii uneste si ii face sa salveze pana la urma lumea. Si toate acestea fara macar ceva urme serioase de umor, ba chiar si cu erori in scenariu. Pacat.

Altfel, am gasit liliac (ador liliacul) si am colorat o bufnita roz (work in progress) - nu mi-e clar de ce, asa am simtit, dar sper ca e semn bun :D. Nu stiu ce sa fac cu toate desenele astea, pe moment le tot fotografiez cu telefonul, ca tare imi sunt dragi.

Ah, sa nu uit: la Gradina Botanica era coada la intrare, sunt impresionata. Mi-am propus sa ma bucur de primavara asta - parca de la an la an e din ce in ce mai scurta si imediat vine vara cu caldurile ei insuportabile si eu n-am batut toate parcurile din oras.




Si pentru ca am fost toti bolnavi de nu se poate, cu mine (eu, eu, eu, ultima reduta) avand febra si frisoane de nu mai stiam de mine, copiii au lipsit de la gradi. Ieri insa am avut drum pe acolo si am nimerit fix cand grupa lui era la vestiar. Hait, m-au prins: ca de ce nu mai vine la gradi? ca unde e?... le-am zis ca vine luni si si-au comunicat intre ei, misterios: "ai auzit, o sa vina luni la gradi" :-)))... Prietena lui cea mai buna m-a supus unui intreg interogatoriu - am facut greseala sa-i spun ca am fost bolnavi asa ca mi-a cerut sa detaliez si m-a intrebat de ce s-a imbolnavit, ha...  i-am explicat ca a luat boala de la sora lui mai mica (alta comunicare in jur, de om "informat": "are o surioara mai mica, stii") ... pai si ea de ce se imbolnaveste... si iar da-i cu explicatiile... dupa care a venit si concluzia, fabuloasa: sa aiba grija SIi sa stea mai departe de sora lui cand e bolnava :-))).

Apoi am intrat la grupa ei. Alta distractie :D. Intai am fost identificata si semnalizata ca atare: "mama lui Ami!!!", apoi prietena ei (se inteleg foarte bine si sunt adorabile cum se cauta una pe alta mereu) m-a intrebat usor stalcit cand vine. I-am spus ca luni si am dat sa ies repede pe usa insa am fost interceptata de o alta fetita, mai mare, care s-a infipt in fata mea si ma privea decisa de la inaltimea ei de vreo 90 de cm (a trebuit sa-si dea capul taaare pe spate ca sa ma vada, dar avea o figura foarte horatata) si iar am ajuns la interogatoriu, iar cu "e bolnava", "vine luni"... pfff, am fugit repede de acolo. Sa tin minte sa nu ma mai duc la gradi fara ei, ca sunt rapid identificata si descusuta de expertii astia mici in interogatorii :-))).

No comments: