10 March 2015

Ma transform (?)

Mie imi place sa gatesc, dar sunt un bucatar comod, cu retete simple si rapide, sa-mi fac si eu viata mai usoara si sa nu mor pe baricade in bucatarie. Gatesc cu drag multe retete dar nu din cele cu "umplut porcul cu puiul" sau "amestecat albusul de la stanga la dreapta pentru ca altfel nu creste prajitura". Si nici "de migalit" - nu am timp. Insa imi place, imi place sa incerc mereu retete si ingrediente noi, mereu adaug altele la "dosar". Nu-s experta, nu fac dichisuri si, mai ales, nu fac "traditionalele" - pe astea ultimele pur si simplu mama le face mult prea bine ca sa ma mai agit eu cu ele. Sau cel putin asa ziceam, doar ca anul acesta am trecut vajaind peste doua bariere personale si voila, de ziua copilului am facut primul meu tort iar ieri am facut mucenici moldovenesti.

Mmm... so not me chestia asta. E clar, ma transform :-).Presimt ca in curand ma apuc de sarmale si cozonaci, ultima frontiera.

Space: the final frontier. These are the voyages of the starship Enterprise. Its five-year mission: to explore strange new worlds, to seek out new life and new civilizations, to boldly go where no man has gone before.

2 comments:

Ioana said...

Jos palaria! Mie mi s-au cerut placinte... Nu cred ca ma voi conforma prea curand :)).

Zu said...

:-)) placinte, ok, mi-ai facut pofta. Si taman ce mi s-a stricat mixerul, pfff.