25 March 2015

Concurs Fares - gama "Mami si bebe"

Recent  am primit de la Fares un colet cu un ambalaj minunat. Asta e un defect profesional: inainte sa studiez ce continea, well, eu am remarcat partea de grafica, mai ales ca am primit si un catalog foarte ingrijit facut(si inspirat numit "Despre plante si alte lucruri bune" - nici nu stiam ca au atatea produse :D) . Mi se pare grozav modul in care se dezvolta acest brand in ultimul timp, de la grafica pana la sortimentele pe care le lanseaza mereu.



Revenind insa la colet - acesta continea noua gama Fares, "Mami si bebe" - produse naturale (din plante), destinate femeilor insarcinate sau celor care alapteaza, sugarilor sau copiilor mici.
Fares este o marca in care am incredere, pe care o folosesc si o recomand - inutil sa spun ca si acum am vreo doua tipuri de ceai Fares prin casa sau ca aveam un stoc constant de  BabyCalm cand erau copiii mici :D. Din aces tmotiv, in luna martie (dap, imi plac simbolurile),iata ca organizez in parteneriat cu Fares un concurs cu produse din gama "Mamisibebe".

Premiile? Puteti castiga de la Fares trei pachete constand in cele 5 produse noi (trei castigatori, pentru fiecare cate un pachet):





Babycalm, D104, soluție pentru sugari și copii mici (ce ziceam eu mai sus ? :D)
Ajută la eliminarea disconfortului abdominal la sugari și copii mici.


Biosept, A18, capsule pentru femei însărcinate și mămici care alăptează
Contribuie la eliminarea microorganismelor potențial dăunătoare din tractul respirator, digestiv şi uro-genital.
 

 

  
Biosept, A19, sirop cu fructoză pentru sugari și copii mici 
Ajută la eliminarea microorganismelor potențial patogene din tractul respirator și urinar al sugarilor și copiilor mici.




Emetofit, D99, comprimate pentru femei însărcinate
Ajută la reducerea senzaţiilor de greaţă la femeile însărcinate. 




Fitofebril, R34, supozitoare pentru sugari și copii mici
Contribuie la reducerea temperaturii corpului la sugari și copii mici.



 
Ce trebuie sa faceti? Sa scrieti pe blog (daca aveti) sau intr-un comentariu la acest post care este cel mai important lucru pe care doriti sa il transmiteti copilului vostru (poate fi orice, de la o idee la o trasatura de caracter, emotie sau chiar obiect)?

Cat dureaza concursul si cum se atribuie premiile? Perioada de desfasurare a concursului este 25 martie - 8 aprilie. Fares va expedia premiile direct catre castigatori, pe teritoriul Romaniei). Si cateva reguli simple: fara comentarii anonime sau dublate (va rog sa treceti si o adresa de e-mail valabila - se va lua in considerare o singura data) si musai sa contina link-ul de la postare acolo unde este cazul. Castigatorii se vor trage la sorti.

Succes tuturor, sunt tare curioasa sa vad ce raspunsuri primesc la intrebarea de mai sus :-).

13 comments:

Andra said...

As vrea sa fie ambitios, mi-ar placea sa mosteneasca asta de la mine, sa il vad ca e dispus sa lupte pentru ceea ce isi doreste si sa nu lase nicicum. :)

Valentina Manea said...

As vrea sa imi mosteneasca simtul umorului, care m-a ajutat in nenumarate situatii dificile pana acum.

cris gabi said...

As vrea sa creasca simtind ca este iubit si apreciat. Daca ajunge un adult care a crescut in iubire, apreciere si acceptare mai departe se descurca singur :)

Anonymous said...

Mi-ar placea sa mosteneasca dragostea de animale, sa fie respectuosi (am doi, 5 si 2 ani), iubitori unul cu celalalt si sa-si fie de ajutor unul altuia.
Si mi-ar mai placea sa mosteneasca, macar unul din ei, simtul artistic, dragostea de lectura si colectia de pisici de portelan :))
Ramona A.

danaa said...

Sanatate in primul rand ,sa ia tot ce e mai sanatos ,mai bun din mine,as vres sa fie increzator in propriile forte si sa fie optimist

Andreea Sirba said...

In primul si-n primul rand, vreau sa-i transmit ca este un copil iubit si pretuit, dar fara a-l sufoca. Vreau sa simta toata dragostea nostra ca pe ceva contructiv si sigur, pe care se poate baza mereu. Mai vreau sa invete sa se descurce prin forte proprii, sa stie sa faca propriile alegeri.

Unknown said...

Sa fie o persoana ambitioasa, sa obtina mereu tot ceea ce isi propune!

Zu said...

Va rog sa lasati si o adresa de mail...

muna said...

Ceea ce as dori sa ii transmit este dragostea si respectul fata de Dumnezeu si creatia Sa aici vorbind nu doar de oameni, ci si de animale, plante, natura.

Unknown said...

eu sunt nr 4, Ramona A.

Unknown said...

Mi-ar plăcea ca fiica mea să crească responsabil, să știe să aleagă între bine și rău. Sper să reușim să-i îndrumăm pașii într-un mod corect. Adresa de email: boxea2003@yahoo.com

NADIA CANDREA said...

Mai intai de toate, sunt incantata sa descopar acest blog! Multumim si pentru concurs!
Ce as vrea sa mosteneasca fiica-mea de la mine?! Sper din tot sufletul sa fie ambitioasa, cu un caracter puternic, sa fie verticala, sa aprecieze onestitatea si sa aiba un strop de noroc in viata! Cu alte cuvinte, vreau sa fie o invingatoare...si daca nu o fi mostenit toate acestea, pot macar sa sper si sa fac tot ce este posibil ca ea sa dobandeasca aceste calitati si sa devina mai buna decat mine!
Multumesc inca o data!

Andreea Sirba said...

Ieri tocmai am primit premiul, multumesc mult! :*