03 November 2014

Al meu

A venit de la gradinita, vesel si plin de energie. Bebeluna si cu mine statusem acasa - ea bolnava, eu pe post de dadaca. Prinsa intre n ture de medicamente/ dat mancare si... mai ales imbracat-dezbracat al fetei care are noua pasiune de a isi scoate hainele, se chinuie sa se imbrace, iar le da jos, isi lasa papucii sau pantalonii prin diverse camerre, azvarle scutecul cat colo dupa care vrea scutec la loc, sau nu vrea si ma ameteste cu olita... bref, ma terminaaaa... epuizata cu toate cele deci, am asistat linistita la micul taifun care intorcea toate cu fundul in sus. Nu mai aveam energie sa discut cu ea despre asta, zau, asa ca avea cateva seturi de jucarii raspandite prin sufragerie.

Copilul cel mare a venit vesel acasa si ne-am bucurat sa ne revedem, doar ca eu am mai intarziat nitel in hol aranjand ceva, asa ca nu am vazut scena intrarii in sufragerie, doar am auzit amuzata franturile de comentarii pe care le lansa catre sora sa, care il urmarea prin camera incantata ca il vede:

E dezordine! Trebuie sa facem ordine! 
...(replica neinteligibila din partea ei)
Pai nu e frumos asa, ce, tie iti place? Casa trebuie sa fie curatica!!!
... (probabil ca mandra insista sa-l ia la joaca)
Nu pot sa ma joc acum, trebuie sa fac ordine!

In 5 minunte a strans singur tot, fara sa-i spuna cineva ceva sau sa fie vreun motiv de suparare. Acum se joaca pe podea cu masinutele in timp ce sora lui isi scoate hainele de zor...

3 comments:

Vio said...

mai, deci mor dupa fie-tau! :)
Bine.. si dupa fata, dar replicile astea ale lui ma dau pe spate:)))

Zu said...

Stai, ca ea inca nu a inceput sa vorbeasca bine... ;D

Vio said...

asta cam asa e..nu se stie ce va scfoate si ea in curand:)
mai ales ca are model de frate:))