23 October 2014

Ziua (minutele) cartitei

Azi am plecat la gradi pe ultima suta de metri, pentru ca fusese doctorita de dimineata asa ca am intarziat. Evident ca fix cand am parcat si eu in spatele blocului a fost sa fie ziua in care vine masina de gunoi, asa ca am stat si dupa ea :-)... In fine, am dus copilul mare si am luat rucsacul bebelunei, care sta acasa pe motiv de tuse urata. Mica paranteza: rucsacul era important rau-rau pentru ca fata are si ea doi stikeez din aia si ii iubeste de nu se poate: un catel sau lup, nu stim sigur (inca mai deliberam) si un porcusor. Ea mai are si o girafa dar pe astia doi ii iubeste. El are vreo opt si ar mai vrea, e boala grea asta cu stikeez si mai rau e ca nu avem decat o ratusca si amandoi sunt disperati dupa ea. Mda.

Eh, si cand sa parchez ma suna sotul, sa ii iau tigari. De obicei uit imediat cum inchid telefonul, nefiind fumatoare, insa de data aceasta chiar am reusit sa tin minte, asa ca m-am indreptat mandra spre casa. Unde m-a luat in primire mandra (care nu uita!) ca ghiozdanul ei? Hait, rucsacul era in masina, il uitasem. Am bagat in marsalier si m-am dus la masina, sa il iau, ca nu scapam fara. Ajunsa jos, am zis eu sa fiu inteligenta si sa cumpar niste fructe de la chioscul din colt, sa avem portocale si altele plus poate le mai fac ceva, ca le-am facut ieri o tarta (cu smochine si crema frangipane si au ras-o pe toata, nu mai e). No bine, adun eu pungute- pungulite, domnul de la chiosc le cantareste si... nu aveam portofelul, apucasem sa il las jos cand am intrat in casa si am uitat ca nu e la mine. So, tropa-tropa cu sacosele sus, intru iar pe usa, las rucsacul, inhat portofelul si o iau iar pe scari in jos, sa platesc ce-am cumparat :D.

Nu mai bine ma bag eu frumusel sub patura si ies de acolo doar cand se termina cu Mercurul retrograd, ploile si toate cele de care mi-au mai povestit diversi? Ca deja am busit telefonul, multam fain, imi ajunge, mai ales ca astia de la service-urile autorizate Apple m-au informat ca "Apple nu repara ecranul, se schimba tot telefonul" (whaaat? adica solutia oficiala e sa cumpar unul nou!). Ah, si am facut si o miscare gresita si am un muschi blocato-contractat pe la umar, de ma doare de mor de fiecare data cand misc mana dreapta (si-s dreptace 100%).

2 comments:

Ioana said...

Ntz, cu Mercur retrograd si daca stai sub plapuma o patesti :). Zile mult, mult mai bune in continuare!

Zu said...

uf :-(, un buncar, ceva? ...