13 June 2014

Replici

- Mami, mami, sa stii ca STIU ce e pe Marte! moment de revelatie personala a piticului, exclamatie entuziasta care ma umple de bucurie si mirare, wow, oare ce a mai invatat piticul meu...
- Ce anume?
- Dinozauri!!!

Ah, bon, deci acolo erau...

-------------

In parc, sora lui refuza sa meraga in directia noastra si, demonstrativ si capos, sta sa admire o piatra minuscula (sau o floare/ frunza/ gaza/ crapatura in asfalt, who knows). In incercarea de a ii arata ca totusi e cazul sa vinaaaaaa la noi, mai fac doi pasi in directia dorita, strigand ca "hai, ca noi plecam spre iesire" sau ceva similar.
Piticul, langa mine. Convins ca "plecam", suspina ingrijorat:
- O sa imi fie dor de Ami...

-------------

 Caut sapca, nu e sapca, avem un istoric lung cu sepci care dispar, se pierd, se uita, asa ca remarc ingrijorata ca "ai uitat sapca la gradi".
- Care sapca, ma intreaba el in timp ce isi toarna preocupat niste apa
- Cea cu carouri, albastru cu alb, zic eu intr-o doara, convinsa fiind ca habar nu are oricum despre ce naiba vorbesc
- Ah, sapca mea cu alb! Pai sigur ca da, nu este la gradi, este in rucsacul de inot, bineinteles! imi explica omuletul cu un aer superior si usor intepat, in timp ce pleaca in casa cu paharul lui de apa...

3 comments:

Ioana said...

Si chiar acolo era sapca?

Zu said...

Da :D

Anonymous said...

:))))
E demonstrat că au o memprie muuuult mai bună decât a noastră. Eu deja o ascult pe fii-mea la faze d-astea. Că eu mi-s bătrână şi uitucă :)