04 June 2014

Mita Biciclista

Am o bicicleta, de imprumut :D. E mai veche, dar pentru cat ma pricep eu e faina, cat sa testez ce imi trebuie si cum ma descurc. Asa ca ieri am iesit cu ea, aveam ceva de dus la ai mei si am dat o fuga, calare pe bicicleta.

M-am intors taman la timp ca sa prind furtuna perfecta, eram la 10 minute de casa cand a inceput si rafalele-perdea de apa m-au napadit. Nici n-am avut timp sa ma gandesc ce si cum, eram fleasca, incredibil, turna cu galeata si eu aveam apa pana si in... sosete :P. But it was fun, apa era calda si eu eram singura nebuna care pedala prin perdeaua deasa de stropi, sub privirile amuzate ale grupurilor de pietoni refugiati sub cate o streasina razleata (erau chiar si biciclisti pe acolo, probabil ceva mai intelepti decat mine). Trotuarele erau pustii, doar zgribulitii varati pe sub cate o intrare mai ferita si eu, in rolul de Mita Biciclista, pedaland linistita prin perdeaua de apa.

So,  cand am ajuns acasa din hanoracul meu atarnat deasupra cazii curgea apa siroaie si adidasii mei cu panza clipoceau suspect :-))). Partea buna e ca actele pentru "my back to work", cele dupa care am umblat de nebuna in ultimele zile (aflate in buzunarul cel mai ferit al rucsacului, cel fix lipit de spatele meu), au scapat doar udate pe la colturi, nimic grav.

4 comments:

Vio said...

Sper din suflet sa vina o ploie d-asta (DAR DOAR UNA!!) cat mergem acusica la 2 Mai, caci tare -tare as vrea sa stau sa ma faca fleasca..Si as tine si copchilul care cred c-ar lesina de bucurie:P

Pacat ca nu era nimeni cu un aparat foto sa imortalizeze imaginea, ar fi fost niste instantanee tare faine! (nah, io transpun mereu in imagini lecturile, asa ca le-am vazut in mintea mea si pe cele descrise de tine si aratau foarte misto!)

Anonymous said...

Asta se intampla zilnic in Londra. La ordine a zilei.
Mihaela

Zu said...

@Vio: o secunda m-am gandit sa-mi fotografiez eu picoarele si cat se vedea din bicicleta, dar am zis totusi sa nu scot telefonul in rapaiala aia. Plus ca asta era culmea, sa ma mai si opresc linistita sa-mi fac niste selfies :-)))

Zu said...

@ Well, Londra e in continuare pe lista mea de "to do". Si acum regret vacanta in care ma frasuiam singura prin Europa cu rucsacul in spinare si pentru ca eram cam pe final cu banii si imi era teama sa ma indepartez de tara, am plecat din Olanda spre Germania desi tare ma gandeam cu jind la un ocol prin Anglia.