05 June 2014

Instantanee

Ieri... a fost o zi plina, plina de ciudatenii, unele din ele cum nu credeam ca "se mai fac", altele pe care nu credeam sa ajung "sa le fac", but that's just me, naiva ca de obicei. Asadar, ziua mea pe scurt, mici flashuri de memorie:

- Tiganca ce si-a ridicat fustele si s-a asezat sa faca pipi in spatele blocului de langa parculetul in care eram cu bebeluna. Fix langa noi, cum ar veni.
- Domnul uscativ care pipaia covrigii din galantarul de la Mega si mai tarziu doamna care comenta acru ca "painea e uscata" dupa ce pipaise bine vreo doua din cele expuse in aceeasi Mega. Nu se cunosteau intre ei insa amandoi le testau de zor cu mainile goale.
- Momentul in care i-am dat cu portbagajul in cap copilului cel mare si socul trait de amandoi. Teoretic el era pe trotuar si NU trebuia sa se miste de acolo.
- Ratusca de plastic pe care am scos-o de sub perna dupa ce m-am minunat o vreme de ce oare parca dorm pe galme.
- Cel mai lung discurs tinut de copila mea, o dizertatie intreaga, cu exclamatii si sublinieri bine intoarse din condei, totul in pasareasca ei nativa. A durat cam doua ore si a inceput pe la 2 noaptea.

3 comments:

Vio said...

Da' ce-a fost, nene, azinoapte?? Fi-miu s-a trezit la 4 si-a venit sa ma mute la el in barlog..unde-a tinut un monolog lung (in timpul caruia, recunosc, am atipit de cateva ori) despre faptul ca nu vrea ploaia aia!!
O prietena mi-a zis de fi-su ca la 2 am ii cerea nani pe picioare---adicatelea sa-l legene pe picioare si a tinut-o asa pana la 4 am...
A ta cu discursul ei...de doua ore...:P
S-or fi asezat astrele cu curu'n sus azinoapte?

Zu said...

Probabil - data viitoare macar sa ii adunam la sezatoare :D. Dar vad ca astrele s-au intors la loc noaptea asta, so far sunt singura treaza din toata casa :-)).

Vio said...

Oh,da, o sezatoare :))Misto imagine!!!:P