15 May 2014

Bijuterii pentru cei dragi


BeSpecial.ro m-a pus pe ganduri cu o intrebare simpatica-tare: care sunt bijuteriile pe care le-as oferi in dar prietenelor mele? Mi-a placut tema aceasta, imi place sa ghicesc ce i se potriveste fiecareia si ideea de a ma lasa cineva sa ma joc intr-un magazin plin de bijuterii frumoase... pfff, cine nu ar fi tentat? A fost mai greu sa aleg, multe variante, multe idei... dar bon, sa pornim la drum, sa visam, sa daruim, sa ghicim ce le-ar face placere:

Pentru prietena mea cea inteleapta si mereu eleganta, care adora bijuteriile clasice ce nu se demodeaza niciodata si iubeste seturile cu pietre pretioase, ah, ah, e cocheta rau, pana si pentru cea mai banala intalnire cu iz de eveniment ea se fardeaza ingirjit si isi compune o tinuta atent asortata, pentru ea am cautat ceva care sa se potriveasca gustului desavarsit al unei persoane cultivate si rafinate si am ales o cameee tare frumoasa:




Pentru prietena care iubeste texturile, suprapunerile si croiurile asimetrice, croind tinute stratificate la care adauga mereu un lant luuuung cu pandantiv sau multe pietre interesante (si iata ca mai tarziu are cu ce sa joace nonsalant in timpul conversatiilor :D) am gasit un colier cu un aer  romantic, fix stilul ei,:





Pentru prietena (aparent) serioasa si pasnica, insa cu o doza zdravana de "je m'en fiche" pitita bine in spatele aparentelor a fost cel mai greu sa gasesc ceva dar cred ca i s-ar potrivi, dintre multe bijuterii de argint, un inel cu aparente clasice si o piatra scanteietoare, fierbinte. Plus ca e mov, ametist - ador ametistele :D:





Pentru prietena mea- suflet geaman, ce patesc eu pateste si ea, vai mie, ne vaicarim la unison :D... suflet nomad si vesel, mereu pusa pe sotii si cu un zambet laarg pe fata, am gasit un pandantiv haios - nu-i asa ca se potriveste? mi se pare super simpatic:




Pentru prietena cea mereu sigura pe ea si cu "replicile" potrivite gata sa fie rostite cu aplomb si zvac, imbracata mai mereu "business" cu o camasa alba la care merg culori, multe culori, ce era mai potrivit decat un set multicolor, plin de viata ca ea (da, da, pietrele sunt naturale si nu, nu-s de mancare :D):

Asaaa... Mai vreau :D! M-am distrat cautand idei de cadouri, sunt multe variante de bijuterii, in stiluri diferite si am putut gasi pentru fiecare ceva sa i se potriveasca. Imi plac tare mult cadourile gandite pentru cel caruia il cumperi si e grozav arata faptul ca te-ai gandit la acea persoana anume, la ce o caracterizeaza si ce ii place - dovada faptului ca o cunosti, o intelegi, esti atent la ea. Iar daca daca se poate cu mesaj e si mai bine, sa aminteasca de un moment din istoria comuna, ceva ce sa ramana peste ani... Mdap, sunt o sentimentala agatata de diversele cadouri de la cei dragi - prin liceu incepusem sa fac colectie de brataruse din cele fine de argint si toata lumea ma stia si imi facea cadou. Le purtam pe toate, cam 10-12 bratari subtiri, fiecare cu alt model, stiind precis care de la cine e si aducandu-mi aminte cu drag de fiecare persoana in parte :-). 

2 comments:

AlinaD said...

Sunt chiar dragute si nu extrem de scumpe.

Si eu am umblat o perioada cu mana plina de tot felul de bratarele; la fel, stiam exact care de la cine e si cand mi-a facut-o cadou. Le-am scos cand am nascut si o perioada dupa aceea nu prea am mai purtat. Acum insa mi s-a facut dor de ele, daca tot mi-ai reamintit :)

Zu said...

:-)) si eu tocmai asta ma gandeam, sa le reiau la purtat, mi s-a facut dor...

Mi-a placut sa ma uit prin rafturile de la Be Special.ro, au multe variante de unde sa alegi si am o prietena care e foarte multumita de ele, calitativ.