03 April 2014

Despre oameni care isi urmeaza visul

Multa lume "vrea sa faca" diverse dar mai putin sunt cei care si indraznesc sa se inhame la drum, arunca totul in spate si pornesc vitejeste pe calea dorita. Pentru acele persoane am tot respectul si toata admiratia, ca nu-i putin sa pleci de la un vis si un mare zero si sa ajungi sa faci ce-ti place. Cateva exemple?

Prietena mea, Alina Popescu. Scriitoare care azi, taman de ziua ei, isi lanseaza primul volum dintr-o trilogie despre care am sa va povestesc mai multe zilele urmatoare. S-a decis ca doreste sa o scrie, ca asta e pasiunea vietii si i s-a dedicat trup si suflet. A scris, a corectat, ne-a dat sa cititm, a vorbit cu editori, a aranjat grafica, facut trailer, organizat tot... si azi voila, face party virtual de lansare :D. Chapeau!

Hainute si culori - cont pe Facebook in spatele caruia se ascunde o persoana pe care o cunosc si despre care stiu (pe testate) ca ce face e verificat si re-verificat (:D), cu o seriozitate pe care rar o mai intalnesti in prezent. Un brand pornit din pasiune, de la zero, cu drag de a croi lucrursoare faine.

Si cei pe care nu ii cunosc personal insa sunt girati de o persoana in care am incredere si... par a fi oameni grozavi si cu pofta de a face lucruri noi (si de a le face bine!). Serviciul concept "cutia de gatit" Cooku Bau se lanseaza din 7 aprilie si eu sunt tare curioasa sa-i vad la lucru.

1 comment:

Alina Popescu said...

Multumesc, Alina, pentru toate datile in care ai stat sa ma auzi vorbind despre cartea asta, pentru ca ai citit, si pentru ca m-ai sustinut de la bun inceput <3