10 February 2014

Matinala. De luni.

A fost un weekend plin, iar copilul a suflat in lumanari de nici mai mult nici mai putin decat de trei ori, trei zile la rand :D. Per total a fost frumos, neasteptat de relaxat (in ciuda previziunilor sumbre) si am simtit ca e petrecere.

S-a dansat cu copiii in brate (ad-hoc, pe hol, mdap), s-a colorat, s-au pus sinele, s-a alergat, s-au insirat masinutele, s-a fugit dupa PeterPan si Tinkerbell, nuuuu s-a pictat pe fata, s-a ras, s-a impins caruciorul, s-au jucat jocuri de societate, s-a discutat, s-a montat lego...s-a fotografiat si filmat de zor. Btw, copilul meu, el, el, a montat singur un lego city de 100 de piese, dupa instructiuni, aaaaa, sunt mega impresionata! Presimt ca ne asteapta multe lego-uri mici prin casa, e boala grea si mai grav e ca imi place si mie, deci o voi incuraja.

Concluzia e ca mi se par foarte scumpe toate daravelile astea pentru copii, incepand cu locurile de joaca si animatorii si toata organizarea unei petreceri si terminand cu toate colectiile/ seturile de jucarii, carti... lego-uri, aaaaa!

Acum ma adun. E greu dupa petreceri, huh... si copila e vioaie, in forma chiar, deja si-a scos papucii si sosetele de vreo cinci ori in dimineata asta! Casa e vraiste, strang si spal rufe, sunt culcata pe la 2 pentru ca nuuu reusesc sa ma apuc de o carte si sa mai las din ea si pentru a doua zi - cred ca o vreme o sa evit cartile prea groase :-)))), acum iesim afara, la aer proaspat si soare.

Dilema diminetii este insa alta: daca Bu are un telefon nou, cu sim mic si dragalas si complet perfect functional (in buzunar, la birou, unde este el acum), iar vechiul lui telefon teoretic scos din circuit e langa mine si s-a apucat sa bipaie ca Bu a primit mail-uri - cum vine asta? Adica... Bu si-a transferat numarul si toate angaralele pe telefonul nou, asta vechi sa zicem ca mai are sim-ul mare dar cum de mai e conectat la internet si ce puteri nebanuite are???

3 comments:

Andrea said...

Poate aveti wi-fi in casa si la asa e conectat la net :)

Sabina said...

am patit si eu asa cu telefonul vechi care nu mai avea sim-ul in el dar fiind conectat la net isi facea update la aplicatii si functioneaza ca o tableta fara telefon.

Zu said...

Ahaha! asta era :-))). Pfew, n-am fantome...