06 December 2013

Micul meu artist


Un perete, ceva vopsea speciala, creta, magneti si un copil creativ. Al meu :D.

Copilul meu care luni a sarit cumva prost la gradi si de atunci are laba piciorului umflata. Nu, nu glezna, partea superioara a labei. Intai am zis ca nu e nimic, am dat cu crema, trece, insa cum miercuri tot mai era umflat, am mers la doctor. Intindere de ligamente, odihna la pat, stat cu piciorul intins... 3-4 zile. Right: sa stea cuminte, intins. Dupa o zi intreaga de "mai mult in pat decat pe jos" pentru ca am stat ca vulturul dupa el, am ajuns la compromisul de mai sus :-).

Si tare imi place ce face si cum face. E pasionat si absorbit in intregime de desenul lui (s-a intrerupt doar ca sa imi mai ceara creta) ii vin tot felul de idei, e pasionat, e un deliciu sa-l urmaresti si mai ales sa vezi ce iese. Imi place ideea, imi plac tusele in mai multe directii, culorile, combinatia cu magneti, masina lasata culoarea fundalului... imi place mult :D.

4 comments:

Piersi said...

Foarte frumos a desenat. E foarte complicat sa faci peretele ala? Intreb si ca timp si ca bani.

Zu said...

@Piersi: nu e greu de facut, in fine, daca te pricepi la vopsit, insa dureaza cam doua zile cu uscare cu tot si costa ceva - noi am si luat varianta mai scumpa, sa fie si magnetica.

mara said...

Mamă, ce mișto desen. El singur l-a făcut? Foarte, foarte tare!

Zu said...

@Mara: singur, singurel :D