24 December 2013

Craciun cu sanatate

Frigul ala de acum cateva zile s-a transformat intr-o raceala de toata frumusetea pentru mine. Si pentru cei mici, care au ajuns deja la antibiotic - oh, hapy day!

Copilul mare numara noptile si zilele pana cand "vine", cea mica fura globuri din brad. Ultima data am gasit unul in chiuveta de la bucatarie (?). Facem brazi din lego (avem vreo sapte), cu creta pe tabla de scris, colorati... m-au napadit brazii. Noi ba nu avem suficienta hartie de impachetat, ba nu mai stim unde sa ne mai ascundem sa nu ne prinda curiosul sef si avem discutii soptite pe la colturile camerelor. Si toata lumea se trezeste la cele mai nepotrivite ora: ba ca tuseste, ba ca nu poate sa respire... nu avem scapare, cei mici sunt peste tot, la orice ora.

Asa ca ne tratam in familie si asteptam sa vina Mos Craciun. Cu mai multa santatate, ca e nevoie. Cred ca e aproape, am senzatia ca acusica vine, nu mai sta pana dimineata - suntem nerabdatori tare, abia asteptam sa le vedem fetele si oricum avem o gaura in cap de la intrebarea "cand vine", macar sa trecem de acest hop si, speram noi, sa dormim o noapte linistita. Fara impachetari pe la colturi, fara copii bantuind prin casa. Ne omoara suspansul.

2 comments:

MMA said...

Craciun fericit!

Zu said...

Multumim :D