10 July 2013

Prima excursie

Azi mi-a plecat omuletul in prima lui excursie (tabara?). Inima mea cred ca a sarit o bataie la fiecare cinci minute si probabil va continua sa o faca pana cand am sa il vad acasa. O parte din mine e teribil de mandra de el, cealalta parte se intreaba in continuare ce m-a apucat de l-am lasat. Adica what's wrong with you, woman??? Mdap, cred ca el e mai pregatit pentru asta decat mine.

I-am facut bagajul si l-am fotografiat iar imaginea printata A4  am lipit-o pe interiorul capacului valizei. Asta i-a placut enorm, sa vada ce haine are cu el, sa se poata orienta usor - le-a identificat rapid si m-a intrebat nedumerit de ce lipsesc sandalele - eh, puiule, ce sa fac daca le aveai cu tine la gradi cand am facut eu poza :D...


Altfel nu imi fac griji, se descurca de minune, inteleg ca omuletul a informat deja pe toata lumea ca ii este frica de lup (?) si si-a impresionat prietenele care sunt dispuse sa il apere sau chiar sa doarma cu el, just in case.

4 comments:

mariamirabela said...

Ooo, Doamne, nu pot sa cred, a venit si momentul asta! Chiar ca ai avut inima tare, te invidiez, eu n-am reusit nici macar s-o inscriu la un stagiu de vara, ce sa mai zic de tabara. Felicitari!

Zu said...

Sunt doar trei zile dar tot mi-ai tremurat (imi tremura inima). Si eu ziceam ca e prea devreme, inteleg insa ca a fost ideea copiilor de la gradi si ca cei de acolo nu au facut decat sa gaseasca o solutie - asa ca am zis ca daca el e pregatit trebuie sa am incredere si sa nu las propriile temeri sa-mi stea in cale. Yep, right, acum sunt o piftie si astept ziua de maine :-)).

Carmen said...

Si? Care au fost impresiile de tabara? :)

p.s. excelenta ideea cu fotografia!

Zu said...

@Carmen: a fost fain, sunt mandra de el si ma bucur ca am trecut (amandoi) prin asta :-)