05 July 2013

I heart Oly/ Olympus

Eh da, nu sunt eu omul laudelor mari dar am cateva branduri care imi plac si pe care le recomand cu drag. Pe zona de lactate unul dintre ele e Olympus. Nu sunt experta, nu ma intrebati de ce, unde si cum, stiu doar ca imi place ce fac, mie mi-au castigat increderea si... hmmm... le cumpar :D. In opinia mea telemeaua lor e foarte gustoasa, iar iaurtul ala malefic de gras (10% !!!) grecesc este cel mai bun de pe piata. Howgh! :D

Si daca tot m-au gasit - fan secret - si m-au invitat la o intalnire pentru a prezenta noul iaurt bio Olympus, apai sa zic pe scurt ca directia in care se dezvolta mi se pare faina - sunt primii care au lansat un iaurt certificat bio produs in tara si sa faci bio in Romania nu e de ici de colo (si am senzatia ca nu se vor opri aici). Ce inseamna ca e bio? Well, Olympus Bio are in compozitie lapte care provine 100% din agriculturi bio locale, de la animale hranite si crescute in ferme bio, si respecta cele mai riguroase standarde de calitate [...] certificat de către organizația de certificare ecologică Bio Austria, ceea ce reprezintă o garanție a faptului că laptele bio folosit în producția iaurtului parcurge etape stricte în procesul de producție, de la momentul colectarii până la momentul obținerii produsului finit. Asa, am incheiat citatul :D...

Mi-a placut ca a fost o intalnire foarte relaxata, intr-un un loc tare simpatic (un loc de joaca :D, eee), ca au fost muuulte fructe, ca piticul meu a mancat struguri, banana, cred ca si niste fructe de padure si, bonus, un iaurt bio (serios, carei mame nu-i creste inima in piept la asa imagine?). In rest, omuletul a vrut sa escaladeze peretii capitonati (musai de vazut, canapelele cele mov si moi se continuau curbat pe pereti) si a mai descoperit si sucul de portocale (a, bon, nu stiam ca produc si asta), iar mie tot evenimentul acesta mi-a confirmat cumva ca Olympus e serios si coerent ca brand (daca are sens ce zic eu aici) si, mdap, acum sunt si mai curioasa sa testez si alte produse de la ei (ok, nu sunt consumatoare de iaurt cu fructe, insa cel bio e deja bifat pe lista mea iar branza kefalotiri ma tenteaza tare)...

1 comment:

Onixa said...

Si noi suntem fan Olimpus :).Si telemeaua lor e buna. Poti sa faci o specialitate greceasca (cheese saganaki sau ceva in genul) care inseamna o telemea pusa in tigaie putin si pe urma storci lamaie pe ea si mananci.Iese super super bun (sau mi-a placut mie mult si mereu imi aduce aminte de Grecia).