03 July 2013

Cateva studii

Ieri, in urma unui studiu atent efectuat, folosind instrumente delicate (cum ar fi un cutit foarte ascutit si un fund de lemn), am decis ca din toata cutia de macarons cel mai bun e cel cu violete. Cel mai bun pe care l-am mancat in toata viata mea. Acum inteleg cum sta treaba cu macarons, aham.

Un alt studiu efectuat de picioruse mititele-mititele a stabilit cu precizie ca locuinta Adei e mai mult lunga decat lata. In caz ca va intrebati. Eu recunosc sincer ca nu ma intrebam, dar cine sunt eu sa zic ceva, nu? Eu doar tineam copila de mana.

Mai am un studiu in plina desfasurare, stay tuned ca e de mare interes, inca ii mai caut un nume: "exista viata dupa ceaiul de ceapa" sau "sunt pe lumea asta  si ceaiuri care se beau de placere"? Hmmm... cercetam problema.

Iar la final de zi am descoperit, tot cu ajutorul unui studiu ad hoc, cum ca se poate sa ajungi acasa in acelasi timp cu sotul, ba chiar e posibil sa parchezi si doua masini mai incolo sa vezi cum se iteste capul lui Bu care, coincidenta, tocmai parcase si el. Stupoare si soc: "ce faci acasa la ora asta?" (wow, venise cu jumatate de ora mai devreme!) si "unde ai fost", plus "ai montat singura scaunul de masina? cum ai facut?". Eh, I am supercalifragilistic, just like that :D. Drept rasplata am primit sa testez un soi de oala minune (don't ask) cu manual si carte de retete in rusa (serios, just don't ask).

P.S. Am uitat: daca aveti nevoie de ceva care sa va ridice moralul doar cautati folderul "Other" de la mesajele de pe Facebook, acolo fb ascunde multe grozavenii - eu am dat peste niste complimente minunate de la o cititoare a blogului (scrise in ianuarie, dar ce bine mi-au picat!) si aud ca poti gasi si replici de agatat, fb style :D.

7 comments:

Radda said...

Macarons cu violete zici...hmmm, tb sa incerc. Mie cele mai bune (din ce am incercat), mi-au parut cele cu cioco. Nici eu nu stiam de folderul "other"......si credeam ca stiu totul despre fb! :) Da,....pare ca e adevarat cu replicile de agatat..:))

Simona said...

Hahahaha, ghici ce am gasit in "Other"?!!!

"Dear Simona Gaina,

My name is Barrister Prince Monaco, a solicitor at law. I have an important message for you concerning the death of your relative, and the funds US$ 9.6 million and 25kg of gold bar which he left behind in bank here in my country (Togo). Contact me for full details at(princemonaco400@yahoo.com).

I am waiting for your urgent reply in my private email address (princemonaco400@yahoo.com)

Your's Sincerely
Barrister Prince Monaco(Esq)
Telephone;+22890228004."

Omul cat traieste invatza, I guess :-)))

Zu said...

@Radda: da :-). Bun, bun cu violete! Aaaa, si pe tine te agata?

Zu said...

@Simona: :-))) 25 kg of gold bar?????

AdiCriBar said...

Ma auto-identific, eu sint "cititoarea" cu pricina. ❤️
Nu ai habar cit de bine mi-au picat acele trei zile in care ti-am citit blog-ul!! A fost ca un fel de bine venit "medicament" la momentul respectiv. ;)

AdiCriBar said...

Ma auto-identific, eu sint "cititoarea" cu pricina. ❤️
Nu ai habar cit de bine mi-au picat acele trei zile in care ti-am citit blog-ul!! A fost ca un fel de bine venit "medicament" la momentul respectiv. ;)

Zu said...

Multumesc :-). Si ma minunez cat de bine se leaga unele lucruri - e o zi in care aveam nevoie sa "aud" asta. Bine ne-am gasit :D