19 July 2013

Bu, doctor

Sooo, una din noptile trecute m-am trezit cu o durere de masea crunta. Da' crunta, in viata mea n-am simtit asa ceva, am zis ca o sa mor si gata, imi pun proteza, nu imi mai trebuie asa ceva. Am luat un Nurofen, nimic. Am luat si o fiola de algocalin si nimic... ma invarteam prin casa ca un leu in cusca... s-a trezit Bu si l-am rugat sa ma ajute, sa-mi spuna povesti, orice, macar sa-mi distraga atentia poate-poate isi face nenorocitul ala de algocalmin efectul. Imi era teama sa mai iau altceva desi deja ma gandeam cu jind la un ketonal.

Cand colo, eu in flacarile durerii, privire de catel distrus catre Bu cel proaspat trezit din somn... si el se aduna din pat si se napusteste cam nauc direct in camara. Aloo domnuuuu', pacienta ei aici, ce-ti veni cu camara??? ma uitam eu dupa el neintelegand nimic. Scotoceste pe acolo nitel si apare: am cautat niste palinca sa-ti dau, dar nu e. Avem insa Ballantine's, merge si asta...

4 comments:

Piersi said...

Bine ca nu s-a gandit sa-ti faca o limonada :))

Simona said...

Total siderata ce reflexe perfect tzintite are Bu, proaspat trezit din somn la ora aia... palinca e cea mai buna chestie in asemenea cazuri, zau!!! :-)
Sper ca ti-a trecut intre timp :-)

Zu said...

@Piersi: :-))

Zu said...

@Simona: da, si eu am fost surprinsa, nu mi-ar fi trecut prin cap asa ceva... Am fost la dentist, s-a dovedit ca e o infectie asa ca acum inteleg de ce durea ATAT de tare.