25 April 2013

Idiots behind the wheel

Pentru toti cei care lucreaza in publicitate si mai au si putere de decizie nu am de spus decat ca: nu, nu lucrati intr-un domeniu vital, nu faceti paine pentru oameni si nimeni nu moare daca nu e operat pe cord in secunda aia, brieful nu e decat o hartie, deadline-urile stranse sunt absurde, creatia nu se face pe banda si nimeni nu trebuie sa moara pe baricade, asa ca sedintele care incep pe la sapte seara sunt cel putin idioate iar sefii care considera nu doar ca ei isi pot creste copiii cu bone dar si ca angajatii lor ar trebui sa faca la fel (pe principiul minunatei directoare - femeie si mama - perfect capabila sa puna idioata intrebare "da' ce, nevasta-ta nu poate sa spele copilul si singura???"), ei bine, nu am de zis decat:

Up yours!

4 comments:

Ioana said...

Yup! Exact! Family rules! 'Nevasta' sau 'sotul' nu sunt bone, nici personal de ajutor in casa, ci parintii copilului, si au dreptul sa petreaca timp cu el si unul cu altul. Ha, NORMAL ca 'nevasta' poate sa spele copilul singura, dar... de ce ar fi obligata sa o faca? Si apropos, ora 19:00, daca inteleg eu bine, e inafara orelor de program normal, ar trebui cel putin platita dublu sedinta aia, iar angajatul nu poate fi obligat sa presteze ore suplimentare... sau traiesc eu in alta realitate?

Zu said...

@Ioana: multumesc. Problema este ca daca te revolti este "foarte bine, mai asteapta x doritori la usa". Stupid, stiu, ca doar ne dam singuri cu stangul in dreptul.

Ana said...

am patit o si eu, in 24 decembrie la ora 7 seara. m a pufnit plansul...eram departe de copil in seara de AJUN... mai fermecatoare decat ziua Craciunului pentru mine...
si la telefon am auzit sefulitza de serviciu (ca deh, era 24 seara, nici dreacu acolo, in afara de ea, far copil, fara catel, far futador): " vai, Ana, dar ce ai patit?"
dupa ca prostia ei m a obligat sa stau pana la ora aia!!!!
detest programul la creatie. ca nici pe mine nu ma plateste nimeni sa scriu texte de acasa.
asadar, comentez echilibrat: MURITI MAH!

Zu said...

@Ana: :D eu zic sa ne facem noi un sindicat. Ca pe bune daca sindicatele astea nu au si ele o latura buna...