26 April 2013

Ghici cat de mult te iubesc?

E titlul unei carti, stiu, una care noua ni s-a parut adorabila si pe care o citim mereu cu placere. Poate pornit de acolo, poate din alta parte, nu stiu, cert este ca omuletul meu ne face mai nou declaratii peste declaratii si da, ma iubeste uneori "cat o topaiala de-a lui" (executata demonstrativ prin casa) sau "pana la Soare si inapoi", dar de cele mai mule ori ma iubeste "cat tot orasul!".

Si azi de dimineata mi-a explicat:
Pe Ami o iubesc cat tot cerul noaptea!
Pe tine te iubesc cat tot orasul!
Si pe tati il iubesc cat tot muntele!

:D Bon. Bine ca am transat chestiunea aceasta. Acum ma duc sa ma topesc de drag, ma scuzati.

4 comments:

Piersi said...

Da, da. am si eu cartea. E super.
Eu il intreb cat ma iubeste si intinde manutele asa, stil Castanuta, si zice "uite atat te iubesc, cum o iubea si Castanuta pe mama lui" Si le intinde si in lateral si in sus, nu se poate hotari. :)

Zu said...

:-)) al meu pare fascinat de topaiala aceea... Tare simpatic e, ieri mi-a spus ca patul nu e cald, nici macar sub paturica nu e cald, doar langa mami si tati e cald.

Strumful said...

Minunat, si noua ne place cartea, si Iulia arata cat de mult ne iubeste pe tati cat poate intinde ea bratele pe mami, variaza, de la o topaiala, de la panant la Jupiter, depinde, insa e tare draguta. Si ma mai intreaba de ce Castanuta nu are mama?

Zu said...

Strumful: al meu nu m-a intrebat asta, uite ca nici nu ma gandisem :-))