23 April 2013

6 dinti si alte chestiuni

La ultimul recensamant mandra avea doi dinti. Acum are 6 (sase!!!), pe numarate, plus o gingie inflamata, semn ca ar mai putea iesi ceva. Toate acestea de pe 1 aprilie incoace, show lasat cu urlete si febra-febra-febra si agatat disperat de mine. Dap, ne-am intors la dormitul in fund (al meu) cu copila in brate, fierband toata la 38.8. Acum ne zambeste stirb, dar nu tot la fel de stirb, hehe :-).

Si da, i-am facut cea mai sexy poza ever:

Copilul cel mare a fost cu bunicul la spectacol si pentru ca biletul era scuuump rau daca aveai peste 4 ani (50 RON?), Bunu cel smecher a incercat sa-l invete ca are 3 ani si jumatate. N-a mers. El are 4 ani! Asa ca a trecut la faza doi: ai 4 ani fara o luna. Ce a inteles copilul: am patru ani cu fara o luna! Ce spune acum copilul cand ii explicam ca are totusi patru ani si trei luni? Bunu a zis ca nu si Bunu stie mai bine. Ma pacalesti! Mdap, a stricat copilul :D.

Seara stam prin parc, eu, copilul si bebeluna, iar apoi urcam toata trupa in lift dupa un ritual bine stabilit, altfel nu avem sanse sa bagam si carucior si copil si ghiozdan si mama si... Parte din acest ritual este faptul ca cel mic imi tine mereu usa de la lift, ca sa pot baga eu caruciorul, iar ieri mi-a spus ceremonios, cu toata seriozitatea celor patru ani ai sai si de la "inaltimea" de 1 metru: poftiti, domnita! :-))

Ah, si tot copilul a localizat pe undeva prin casa un dovleac micut-micut, din plastic, genul galetusa-de-Halloween, simpatic dar foarte evident artificial. Acum il taraste peste tot dupa el si a decretat ca acesta este dovleacul foarte sanatos! Cred si eu, e din plastic tare, are o culoare portocalie vie si un zambet etern desenat pe fata, putem la fel de bine sa ii spunem dovleacul fara de moarte!

 Dovleacul foarte sanatos :-)

Eu ma simt relativ wonder woman si ma amuz ca doar dupa ce am facut o supa grozava (Bu a declarat ca a avut un moment gen Ratatouille - a gustat si s-a simtit brusc ca acasa, ha!), mi-am demonstrat si abilitatile tehnice cand m-am uitat scurt la firele conectate prost la tv si m-am prins de ce mergea imaginea fara culoare si fara sunet - un cablu era pus la video in loc de audio (am I smart or what?).

In paralel insa dorm pe mine si fac numai nefacute, din cele de blonda absoluta pierduta in spatiu: zilele trecute, desi aveam in fata ochilor computerul deschis si conectat la net (fix in fata ochilor, stateam la birou), n-am idee de ce dar eu am luat telefonul si ma chinuiam sa tastez ceva pe fb de pe el, ba mai chiar il si tineam ridicat fix in dreptul monitorului, insa cumva nu imi pica fisa ca poate-poate e mai bine sa folosesc ditamai computerul :-). Si tot asa... ma impiedic singura de mine insami.

Si visez la un chec, din cele facute impreuna cu copilul si decorate de el. Pe principiul fara numar - fara numar si doua in gura copilului - una pe chec. Cam asa:



Insa imi place vremea asta, acum stiu ca a venit sigur primavara, zic eu ca nu mai sunt sanse de furtuni si sigur nu de ninsori, deja astept sa ma loveasca vara in moalele capului. Iar sotul mi-a adus primavara in casa. Just like that, fara un motiv anume:


6 comments:

Radda said...

Ahhhhh....ce dulce e totul in viata ta!! :) Cand citesc lucruri de astea si privesc "cea mai sexy poza ever" :)) parca altfel imi vine cheful de viata! ;)

Anonymous said...

Ai uns cu ceva gingiile sexy domnisoarei? Al meu are 1 colt in stanga, sus si imi rontaie degetele non-stop; azi mi-a plans cam mult...si pun pe seama aparitiei dintilor.

Roxana si Tibi a.k.a Colt Alb

Monica said...

Of,copanel de bebe mic,rontai-te-as!
P.s.:Domnita,imi plac cutiile dumneavoastra!

Zu said...

@Radda: depinde de ce lentila pui - eu am pus-o pe cea roz :D.

Zu said...

Colt Alb: da, i-am dat o groaza de chestii... de la Camilia (care nu se gaseste in Romania dar e un calmant ok, pe baza de musetel), la Baby Grip (tot bun calmant, din plante), la Calgel (gel pt dinti) si chiar Nurofen fie doar ca sa o linisteasca atunci cand durerile erau f f mare, fie pentru febra.

Zu said...

Forfecutsa: :-)) ooo, ce ochi ai, bunicuto! Dar papucii, papucii i-ai vazut??? Cutiile sunt de la Ikea, picioarele mele (cu cipici) se vad in plan secund, daca reusesti sa treci de copanelele sexy ale bebelunei.