01 March 2013

Martisoare

Am reluat ideea martisoarelor handmade - productie bebe Zu si mama Zu :D doar ca imi e clar ca noi nu le facem "din ce in ce mai bine" ci "din ce in ce mai strambe" iar asta e motiv de mandrie pentru ca se vede clar ca implicarea omuletului creste pe masura ce creste si el. Astfel incat fluturii pe care am ales sa ii facem anul acesta au pe alocuri ba o tona de stelute lipite una de alta pe aripi, ba modele complet diferite, ba nitel sclipici scapat din goana calului... si tot asa :D.


 

 

10 comments:

Monica said...

Sunt foarteb frumoase!

Ioana said...

Vaaaai, ce frumoase sunt! Roi de culori la voi acolo!

Onixa said...

Sunt foarte frumosi.Este foarte buna ideea.Noi anul asta am facut Tablouri pentru bunici daaaaaar la anul vom face martisoare :).Am zis!Imi plac mult fluturii vostri.

Mariana said...

foarte frumosi fluturasii; din ce sunt?

Zu said...

@Forfecutsa: multumesc (b:D)

Zu said...

@Ioana: da, arata chiar bine, au iesit niste combinatii de culori "nebune". P.S. Mi-a facut placere sa ne intalnim :D

Zu said...

@Onixa: tablour? Unde, unde, parca n-am vazut poze...hmmmm...

Zu said...

@Mariana: hartie gumata - se decupeaza usor, are culori vii si e de efect, in volum.

Onixa said...

N-am reusit inca sa le adaug pe blog (manageriez greu timpul :))) dar cat de curand le pun, chiar au iesit fain.Evident fluturi sau pe limbaj edisoresc "futulasi mami".

claus web said...

Foarte frumoase sunt! Imi pare rau ca nu am dat de articolul tau la timpul potrivit. Imi place sa fac si eu lucruri hand-made si mici cadouri pentru cei dragi. Oricum, daca ma gandesc mai bine, nu e prea tarziu nici acum, imi place sa stiu ca daruiesc ceva in care am pus o parte din sulfetul meu.