06 February 2013

Bu: cea mai tare faza ever

Bu cel care uita masina descuiata, isi lasa rucsacul in dulapul de bagaje de la Metro, cumpara malai in loc de marar, incurca zilele/ lunile si ce mai gaseste in toate felurile posibile si e perfect capabil sa caute ceva ce se afla fix sub nasul lui, a reusit de data aceasta o faza pe care eu nu cred ca o va putea egala. Adica, bon, nu imi pot imagina cum ar putea sa-si depaseasca propriul record, dar sa nu-i dau idei, nu? In fine:

M-am dus la cumparaturi si, vazand lumanari simpatice, am luat un set cu patru avioane si patru lumanari care se pun in ele, pentru tortul copilului care face taman azi patru ani. Ajunsa acasa, Bu cotrobaia prin pungi, vede lumanarile si zice:
- Astea pentru ce sunt?
- Pentru tort, m-am gandit ca sunt dragute, nu?
- Bine, dar de ce ai luat patru? confuz
- Pentru ca face patru ani si am zis ca e mai simpatic sa sufle in mai multe lumanari decat intr-una singura pe care scrie patru.
- Nu face cinci ani???
... pauza lunga, procesez
- Mmmnu... face patru ani.
- Nu e nascut in 2008??! insista el

- Huh? Nu, e nascut in 2009! zic eu, in timp ce ma mai gandesc nitel... poate totusi am luat-o eu razna??? ce naiba??? si incep sa rad isteric... am un sot inegalabil, zau, el chiar credea ca omuletul face cinci ani :-)))

5 comments:

AdiCriBar said...

Hahahaha buuuuna de tot! Chiar imi era dor de faze Bu si Zu, ma bufneste rasul de cate ori imi amintesc cate una. :))

Zu said...

@Bancuri noi: multumesc dar nu sunt interesata

Zu said...

@Magda: multumesc frumos, ma uit si raspund cat de repede

AndreeaG said...

Ba tin sa te contrazic, si eu posed un sot, la fel de aiurit, in domeniu zileleor de nastere :) Poate ca n-ar fi facut-o atat de memorabil, sa scoata asa o perla chiar in apropierea zilei cu pricina, dar oricum ... :) Si niciodata nu stie, si n-a stiut, cati ani are :D
Stie f bine anul in care e nascut, insa mintea lui s-a oprit undeva pe la 20 si un pic, trebuie sa stea cateva sec sa se gandeasca, inainte de a raspunde exact cati ani are :) Am o banuiala ca-l si "apasa" 30+ :)

Zu said...

Hahaha, deci e o "specie" aparte :D.