22 December 2012

Rasfat pre-apocalipsa

Mamica Urbana m-a tentat din nou cu o dimineata de rasfat, de data aceasta in colaborare cu  Replica Vedetelor Events, o invitatie plina de surprize. Eu taman eram in plin balamuc, cu doi copii acasa, unul bolnav, ce sa zic, experimentam din plin cum e sa iti bagi si capra in casa, ca in bancul cu rabinul :D. Si cum nu era rost sa scot pe nimeni si nimic din casa, in afara de mine, am fost mai mult decat bucuroasa sa ma scot "la joaca".

Zis si facut: mama mea se ofera eroina sa stea cu cei doi, eu confirm participarea... dupa care ma prind ca 1. nu am haina (ce bine ca imi dusesem haina de iarna la curatat cu cateva zile inainte, in ideea ca oricum nu plec nicaieri de acasa, ha! I'm a genius) 2. n-am cu ce sa ma incalt pentru mers pe gheata. Mdap, asta cu cizmele de iarna e dureroasa, ca cele pe care le purtasem in sarcina erau duse si distruse iar super-minunatii-perfecti-pentru-vremea-de-afara bocanci pe care ii cumparasem cu un weekend inainte stateau frumos pe dulap, asteptand sa-i aduca Mosul. Ooook... afara nu mai ninsese de mult, trotuarele erau partial curate, mi-am zis ca pana la masina merge asa ca am inhatat cizmele cu toc si haina de stofa si am iesit pe usa, cam "primavaratec" imbracata dar, deh, baba face multe pentru frumusete :D.

Pentru ca despre frumusete era vorba: invitatia era la salonul Shades Beauty Lounge - nu il stiam, mi-a placut atmosfera (o cladire veche, intima) si mi-a placut si ce schimbari de look au facut stilistii (unele demonstrative, altele chiar pentru cateva dintre participante, wow). Am vazut niste bucle fix cum vreau si eu, genul acela lejer, sic fara sa stea tapan. Nu m-am coafat de data aceasta, din pacate, dar se potrivise fix inainte de programarea mea la coafor si in plus aveam bilet de voie pana la ora fixa, ora de masa a copilei, care era in stare sa vina singura dupa mine daca nu apaream in timp util :-). Asa ca am cam galopat, a fost un rasfat mai putin "relaxare" si mai mult "timp pentru mine, sa ma simt bine". M-am bucurat sa ma vad cu multe persoane cunoscute si m-am simtit ca o scolarita aflata in recreatie. Din motive de "logistica de mama" (cum suna asta!) am intarziat, asa ca nu am prins discutia cu Roxana Iliescu si Monica Iagar - inteleg ca era un subiect in care ma regasesce, si anume ca maternitatea nu inseamna sa uitam complet de noi si de ceea ce ne dorim si ca implica si integrarea copilului in lumea noastra (in fine, cam cum ziceam aici). Mdap, eu am tot fost cu ai mei la coafor, cred ca si am pe undeva o poza cu cel mic jucandu-se cu bigudiurile in timp ce eu ma aranjam iar pe bebeluna am dus-o deja de vreo doua ori in cele cinci luni de cand s-a nascut.

Bineinteles ca a inceput sa ninga, bafta mea chioara... si desi am vazut eu niste cizme cu tinte, ah, vreau si eu niste ghete de motor cu tinte!!!, ei bine, nu, nu le-am castigat la tombola, grrrr! Zau ca imi prindeau bine, ca la asa m-am trezit "cucoana pe tocuri in ninsoare" :D, norocul meu ca binevoitoarele Ada si Mara nu m-au lasat sa-mi rup gatul pe acolo, ci m-au luat fiecare de cate o aripa si m-au escortat la masina...

Si coafura mea? Aaaa, alta poveste marca Zu: pentru ca nu aveam cum sa ajung pe zapada cu doi copii dupa mine la salon, Mihaela, cea care ma stie de ani de zile, a venit acasa la mine sa ma coafeze. Nope, n-a fost rasfat si relaxare, a fost vopsit si aranjat intre un leganat de copila sa adoarma si insirat sinele de trenulet prin sufragerie, balamuc in stilul meu :-)).

Insa recuperez eu la partea de rasfat si relaxare, pentru ca am primit un voucher fix pentru asta, oferit de salonul Shades, plus ca, ajunsa acasa, am descoperit the best cozonac ever, fix cum imi place mie: pufos si cu multa nuca, OMG, l-am devorat, MUST buy another!

P.S. Sa nu uit: cititorii de bloguri au ocazia sa decida pe ce mama bloggerita o cadorisesc cu o noapte la pensiunea Atra Doftana - conteaza numarul de comentarii de la fiecare articol. So, puteti sa va jucati de-a Mosul si sa alegeti cui vreti sa-i dati putin time out de calitate, ca de nevoie de asa ceva au toate mamele, cititi doar fisa postului :-).

No comments: