03 September 2012

Mmmnu...

Ei bine, nu, NU MAI FAC FATA, recunosc.

In variate ocazii am reusit sa imi iasa complet din cap ca am supa pe foc, sa topesc un vas de plastic in cuptor, sa ard mancarea... sa uit lucruri. Si ma doare tot corpul, in special coloana. Si am obosit aproape catre pragul de jos al rezistentei mele. Si ma simt neputincioasa.

Stiu ca nu se vede pentru ca inca mai pot sa rad si un resort mic acolo ma mai tine inca in miscare, asa ca par functionala.

Stiu ca o sa fie bine soon, stiu ca nu e grav si sunt norocoasa, stiu ca o sa rad candva de toate acestea, stiu.

Doar ca nu azi. Azi nu e bine si eu nu sunt indestructibila, iata.

14 comments:

Unknown said...

mmmm, imi duc aminte de sentimente de genul asta, mai ales dupa nasterea lui Petre. Banal sa spun: hormonii astia, din fericire e o senzatie nefericita care trece, mai ales cand o vezi pe aia mica cum creste. Vorba lui Lenin: odihneste-te,odihneste-te, odihneste-te. pe bune.

Monica said...

Sunt aici!
Spune-mi doar, si vin.
Joi sunt libera, de la 2. Vrei sa vin sa-ti fac eu supa buclucasa si sa-i tin companie zanei, cat tragi un pui de somn?

Radda said...

Poate ca vorbele sunt de prisos, dar.......hang on! Stiu ca ai dovedit ca esti puternica si curajoasa, isteata si descurcareata si pe deasupra inconjurata de multi oameni care te iubesc, ( => norocoasa, asa ca sunt sigura ca o vei scoate la capat. De fapt cred ca deja azi esti mai bine ca ieri si maine va fi mai bine ca azi! :) Bafta, noroc si fericire!

Monis said...

Hang on! Hugs.

mamadiniubire said...

te inteleg perfect. nici eu AZI nu mai pot...MAINE poate...piscotul meu are 4 saptamani si un pic si am doar unul nu 2.

Ceska777 said...

Azi suntem prea des sfarsite, uneori nici noaptea nu ne pregateste pentru ziua urmatoare dar mai facem un pas, mai trece o zi.........furam timp. Pana cand o sa il cumparam la loc.....sau o sa il primi in dar. Rezista! Ai mereu pentru ce rezista.
Ca sa citez un personaj de film: "nu au prea mare importanta lucrurile pe care le faci, importanta au numai pentru ca tu esti singurul care le poti face". Doar tu poti fi mama copiilor tai....

Luminita said...

dar cine e indestructibili? e bine ca macar ai curajul s-o recunosti :)
smile, chiar tu ai zis ca o sa fie bine soon. te imbratisez.

Zu said...

@Laura: din fericire trece, nu??? :D

Zu said...

@Forfecutsa: oh, multumesc. Joi o vaccinez pe pitica dar ne vedem cu drag alta data, nu neaparat pentru supa, ci de "vazut" :D.

Zu said...

@Radda: azi e mai bine, da, nu pot sa baltesc in nefericire la infinit, nu? ;-)) Dar de isteata, descurcareata si alte cuvinte la fel de magulitoare, pfff, multumesc frumos, suna bine, nu stiu cate pot sa si revendic din lista :D.

Zu said...

@Monis: multumesc, ajuta :-)

Zu said...

@Ceska: frumos spus, ai dreptate.Si apoi motivele de fericire sunt mai mult decat cele de nefericire, stiu. Uneori insa mai ajunge si cutitul la os...

Zu said...

@Luminita: of, eu ziceam ca macar o gena de indestructibil am, turns out ca am ratacit-o si pe aia :-))

Anonymous said...

pai eu zic sa le revendici.....pe toate :p......nu am vrut sa sune magulitor ci.....sincer si incurajator .... eu asa te stiu :)