16 September 2012

Evadare la rasfat

Presupun ca toata lumea a vazut deja poza cu mine la coafor studiind intens problema firului de par :D... Daca raspundeti cu nu, ei bine, ori ati lipsit de pe net in ultimul timp, ori nu stiti cum arat eu la fata, caz in care nici nu am de gand sa ma deconspir :-)).

Anyway, acum sa ma si explic: eram la  un veritabil rasfat organizat de Mamica urbana impreuna cu salonul GETT'S pentru a promova un nou tip de produs de ingrijire a parului: Nioxin si a ne oferi noua, mamelor bloggerite fugite de acasa :D, cateva clipe de relaxare. Sincer, iesirile mele in lume sunt limitate de cand am nascut, ca doar un joker am si eu de lasat la copil, pe mama si, dupa cum se stie, numarul de carti-joker este limitat intr-un pachet asa ca si eu imi folosesc cartile pentru "chestii serioase" adica predominant pentru drumurile disperate pe la primarie si alte institutii oficiale, ca sa imi fac dosarul pentru CIC. Da, am fost eu la coafor dupa ce am nascut, dar cu tot cu copila dupa mine, ca, deh, unde sa o las... de data aceasta a fost "the real deal"... ah, cand am primit pe mail invitatia la rasfat si relaxare, pfff, normal ca mi-au sclipit ochii si am sunat rapid "the joker", aka "mama". Care mama era sa primeasca "la loc comanda", ca mandra se apucase sa maraie si eu deja ma gandeam ca nu ma mai duc, ba chiar si sunasem ca sigur intarzii.

Dar astrele s-au aliniat si tare bine m-am rasfatat :D. Serios, incercati si voi o evadare egoista de acasa, una la care sa adaugati o groaza de oameni cunoscuti sau prieteni , persoane pe care nu le-ai mai vazut de mult (am nascut, da?) sau altele cu care te conversai la telefon dar nu le intalnisesi niciodata live (mdap, stateam langa Mara, i-am si admirat unghiile cele noi, dar habar nu aveam una de alta, mai tarziu ne-a picat fisa :-)). Apoi mai introduceti domniile voastre in ecuatia aceasta revelatia unui sofisticat kit-sampon imptriva caderii parului (v-am spus ca am nascut acum doua luni, la fix m-a lovit) pe care il primeai sa il testezi numai dupa o analiza detaliata a tipului tau de par - am trait pana la varsta asta convinsa ca am un par foarte fin si cam lipsit de volum, turns out ca e mediu si foarte bogat (huh???) siiii... un coafat si o manichiura, pam, pam! Pardon, adaugati frumos cireasa-de-pe-tort un frigider plin de Nirvana, my love si gata rasfatul! :D

Si pentru ca, dupa cum zice si Ada, mama m-a lasat "la joaca" ceva mai mult, am si dat impreuna o tura rapida, val-vartej prin magazine, prilej de studiat haine pe toate partile si distrat de minune - after all, cand ma scapam noi doua, mame de cate doi copii, singure in oras, fara picior de prunc in zona??? :-)

P.S. nu, nu va apucati sa cautati poza, daaa? :D

P.P.S. acum ca se pare ca mi-am gasit sampon (recomandat taman pe tipul meu de par), nu stiti o crema impotriva pardalnicului de rid ce-mi apare pe frunte fix cand vreau sa afisez figura de mama autoritara?

5 comments:

Ioana said...

Crema nu stiu, dar te vei obisnui cu el:)

AndreeaG said...

Daca ridul e vertical, si intre sprancene, veaaaau si eeeeeeu! crema adica:D

AndreeaG said...

Si bravo voua pt destrabalare! :)

Zu said...

@Ioana: il bag la "necesarul" pentru figura autoritara? :D

Zu said...

@Andreea: da, da, fix ala e :D.