19 August 2012

Ochi de lapteDupa cum spuneam, diva nu sta la pozat, e singura imagine pe care am reusit sa o prind si si asta e usor miscata :D... 

Acum sa vedem ce culoare vor ramane la final, sunt curioasa. Eu declar deschisa sesiunea de votare :-)).

8 comments:

forfecutsa said...

e dulce foc,draga de ea!
eu votez pentru albastrul-verzui al ochilor mamei,sa mai avem una in gasca:P

Roxana said...

ah, greu, greu de zis. S-ar putea sa ramana un albastru-verzui. A mea de exemplu a avut ochi albastri pana la 3 ani. Acu s-au facut verzi:D.

memo said...

Waw,cand am vazut minunea de ochisori,mi-am adus aminte de ochii baiatului meu cand s-a nascut,aceeasi culoare intensa de albastru inchis.Imi doream din suflet sa ramana asa,insa pe parcurs s-au tot schimbat in diferite nuante de albastru,apoi in final au ajuns caprui.
Sper ca macar ai micutei Ami sa ramana albastrii!

Zu said...

@Forfecutsa: si eu :D, dar nu stiu daca sa sper...

Zu said...

@Roxana: ah, da, - cand eram mica aveam aceeasi culoare de ochi cu verisoara mea, doar ca ai ei s-au facut verzi la un moment dat, iar ai mei nu, nu s-au schimbat, doar ca tin minte cat de speriata am fost ca o sa patesc la fel si o sa pierd culoarea albastra :-))

Zu said...

@Memo: da, da, si la noi baietelul ii are caprui, tot asa... si-a mostenit tatal.

AndreeaG said...

Eu nu votez, doar exclam ca e foarte simpatica, si povestesc de la mine :)

Fetita s-a nascut cu ei foarte albastri (ma rog, gri-albastrui) si s-au facut foarte verzi (identici cu ai mei) pana intr-un an, asa au ramas.

Baietelul i-a avut foarte caprui, dar s-au facut foarte verzi destul de repede, in cateva luni, si asa au ramas, spre deliciul lui tati, care spera el macar la o fetita care sa semene cu mami, dar nu si la bonus :D

Zu said...

@Andreea G: din caprui s-au facut verzi? wow, ce schimbare!