15 June 2012

Test fulger

Nope, nu are legatura cu concursul care se incheie in seara aceasta (adica noaptea, la 12 fix), da, da, centralizez informatiile si revin cu info suplimentare, insa pana atunci... ia sa va vad, care stie ce inseamna:

"Mami, am sipit a paputei mei!"

? eh??? :D

9 comments:

Laura said...

are sclipici pe papucei? :)

Anonymous said...

"mami, am nisip in papuceii mei". Vascan Anemona, o cititoare fidela.

Anonymous said...

Mai bine ca Vascan Anemona, nu puteam traduce. Deci cred că despre nisip e vorba. Mamele au abilitatea de a traduce cuvinte dificile din „bebeleză”. Așa îi zicem noi de când am văzut filmul cu Nemo și cum vorbea Dory „baleneza”.

Antohe Cristina-Elena said...

abia astept sa afisati castigatorii sunt aproape invidioasa pe ei , dar in sensul bun. e bine ca lumea e interesata si de carti chiar daca din pacate din ce in ce mai putin. eu as recomanda multora cartea(sau macar filmul) Fahrenheit 451 ca sa intelegem valoarea unei carti . o seara cat mai linistita si frumoasa!

Zu said...

@Laura: nu, dar buna idee, la asta nu ma gandisem...:D

Zu said...

@Anemona: perfect! Jos palaria, ghicit la fix :D

Zu said...

@Sotiesimama: Buna ideea cu baleneza :-))... ai dreptate, bebeleza e o limba de sine stataoare, ar trebui diploma pentru asta, mai ales ca e in continua schimbare, te provoaca mereu.

Zu said...

@Antohe Cristina- Elena: saptamana aceasta ii anunt pe toti, vreau sa centralizez participarile, sa fiu sigura ca nu gresesc si cum eu mai sunt si pe ultima suta de metri cu sarcina, e mai greu sa ma impart intre toate. Ma bucur ca a participat atata lume la un concurs cu asa o tema.

AndreeaG said...

Da' era foarte evident ca despre nisip in papucei e vorba :)))
Felicitari! este excelent sa ai nisip in papucei, sa ne povestesti si contextul :)