06 June 2012

Nu e coreeect...

Mie imi place la concerte, imi place, imi place, imi place. Sunt ca scapatii aia din lat care nu au avut ocazia sa faca asta la varsta potrivita (presupunand ca exista si o varsta limita pentru mersul la concerte, huh?) si acum isi razbuna adolescenta comunista :D, dar ma bucur cand vin trupe pe care le ascultam obsesiv pe repeat si imi pot lua revansa, mai ales ca deja au o varsta si nu stiu cand le mai prind.

Asa se face ca am tot fost pe la concerte si chiar mi-am dus primul copil in varianta lui nenascuta inca (dap, insarcinata) pe la Whitesnake, Iron Maiden si Metallica, chestie care zic eu ca i-a priit, ca are niste trantiri pe genunchi rocker-like ceva de groaza :-)). Problema e ca pe bebe 2 nu am avut cum sa-l duc, unde sa-l duc, slaba oferta so far si, nah, ca sa imi faca mie in ciuda, taman cand sunt in prag de luna a noua, mai rotunda si mai ne-deplasabila ca oricand, ia auzi ce se napusteste asupra Bucurestiului: Linkin Park, Guns N'Roses (again, ok, am mai fost, dar mai mergeam, zau), WASP (ok, si aici am fost, dar la Cluj, acum mult timp), Evanescence... si mai sunt, nu imi vin mie in minte acum... vai, vai, vreau si eu :-(...

Deci, nu mai vreau sa aud de ce concerte faine apar acum in oras si nuuu mai vreau sa ma gandesc la cei care isi fac planuri de plecare la mare/ soare/ nisip, pe alte coclauri. Nu e coreeeect, zic eu cu vocea mea de fetita de cinci ani foarte rasfatata, da???! (daca nu va induioseaza bag si o privire albastra-albastra usor inlacrimata, pfff ...).

8 comments:

Andreea Demirgian said...

Nu stiu cat te mangaie... Nici eu nu ma duc.

Simona said...

Hai mah, cum sa pierzi Evanescence?!!! Amy Lee e traznet, ma vazut-o deja de 4 ori...
Robbie a fost la 7 concerte in burta (chiar si la 9 luni), la vreo 6 cel putin de cand a iesit, Emmy a fost si ea la 3 in burta si la 3 dupa ce s-a nascut... Crezi ca asa gravida si nedeplasabila nu se gaseste cineva sa-ti cedeze locul? Nu poti sa-ti duci un scaun pliant de plaja? Trebuie sa se gaseasca vreo solutie, ceva... La mine a ramas de referinta concertul lui Finger Eleven, nu pentru ca a fost extrem de bun (a fost) ci pentru ca a doua zi dimineata mergeam la cezariana. Si inca m-am batzait din toate incheieturile, cu copilul #1 pe umeri si #2 in burta... :-)))
Curaj!
Te pup :-)))

Xelomon said...

Uraste-ma, dar.. am fost la Linkin Park! in ziua in care implineam fix 31 de saptamani! mai erau cateva burti umflate, lunile 4-5. Nu am simtit nevoia sa stau jos, desi am batzait, nici nu am avut probleme (mers la baie inainte de concert, luat o bautura+apa). E drept, am stat mai putin de 3 ore acolo. Deci... daca vrei mult, s-ar putea sa si poti :) am avut noroc cu vremea, recunosc, nici soare, nici ploaie

Zu said...

@Ada: nu ma ajuta... nu ma simt mai bine, ba chiat imi pare rau de capra vecinului :-(. Sa se duca la mare, zic, da' sa nu-mi povesteasca mie despre asta :D!

Zu said...

@Simona: Pai... ar trebui sa nasc la inceputul lui iulie (6-8, sa zicem...) iar ei vin pe 1 iulie. Cam aproape, poate le ofer un show mai tare si nasc acolo :-)). Bine, problema e ca eu am suspiciunea aceasta de tensiune si ca data trecuta trebuia sa nasc pe 1 martie si am nascut pe 6 februarie asa ca deja cam sunt cu arma la picior, se poate intampla oricand, insa nu ne dorim asta, mai vreau sa "dospeasca" nitel copilul si nu vreau sa fac ceva care ar putea sa-i dea idei. Si un concert, oboseala, agitatia, riscul meu de crize... am zis ca mai bine stau cuminte, cat sunt eu de nebuna :D.

Zu said...

@Xelomon: nuuu te urasc, dar te invidiez sincer!!! Si ma bcur pentru tine, pariez ca e o amintire de neuitat - eu si acum imi aduc aminte cu mare placere de Metallica in ploaie, cu mine gravida, yep, nu regret. Esti o norocoasa, bravo! :D Insa in cazul meu, tocmai am insirat mai sus de ce nu imi vine sa risc - am ajuns cu bebe pana aici fara probleme de tensiune sau ceva, mai e putin si vreau din tot sufletul sa fie bine, am ezistat sa ma lasnsez in astfel de "aventuri", of, imi scot eu parleala cu prima ocazie!

Simona said...

Ai dreptate, Alina, tu stii cel mai bine cum sta situatia la voi si cum te simti. Lasa ca-ti scoti tu parleala curand, sunt linistita din punctul asta de vedere :-)))
Hai ca nu mai e mult si o sa fiti mai multi si mai fericiti!
Pupam!

Zu said...

@Simona: nu stiu, poate ca am ezitat degeaba... dar am zis sa merg pe instinct, ca asta m-a scos mai mereu la liman :D.