20 June 2012

Concurs de 1 iunie - castigatorii!!!

Ok... am emotii :D. Dragii mosului (babei ?), am tras la sorti rezultatele pentru concurs si iacata ce a iesit, nu mai lungesc pelteaua ca oricum toata lumea o sa sara direct la partea cu rezultatele asa ca felicitari castigatorilor, sper sa va bucurati de carti:

I. pachet cu cele 3 carti Miffy
Castigatorul este Popescu Gabriel!!!


1 Popescu Nicoleta
2 Popescu Gabriel
3 Georgeta Pascali
4 Antohe Victor
5 Carmen
6 Daniela M
7 Cori Covaci
8 Chichiutza
9 Klara 
 


II. pachet cu cele doua carti Dolto
Castigatoarea este Sotiesimama!!! 



1 Adinedi
2 Masha
3 Andreea Isfan
4 Sotiesimama
5 AndreeaG 





III. pachet cu Nu ţi-e somn, ursuleţule? si Balul florilor  
Castigatoarea este Eva!!!

1 Gyorgy Ludovica                      10 Camelia
2 Daniela                                     11 Adina
3 Andreea Tui                               12 Laur
4 Michelle                                    13 Davidionut2007
5 Pascali Gheorghe                      14 Adriana
6 Antohe Cristina-Elena                15 Eva
7 Anabalmus                               16 Raluca
8 Mihaela                                    17 Anca
9 Mikybuna



IV. premiul meu subiectiv - pentru postarea pe blog care m-a impresionat cel mai tare - cartea Ghici cât de mult te iubesc.
Castigatoarea este Andreea G!!! - e subiectiv, stiu, dar cred ca nu puteti contesta faptul ca a scris despre bucuria lecturii... si cat a mai si scris, pfff :D

Felicitari tuturor si rog castigatorii sa imi trimita pe mail-ul zu.zuzi.blog pe gmail.com adresa la care editura Cartea Copiilor sa le expedieze premiul. In cazul vor exista persoane care nu ma vor contacta pentru a intra in posesia cartilor, luni (25 iunie 2012) am sa reiau tragerea la sorti pentru acel premiu.

Multumesc pentru participare, mai facem daca va place :D.

11 comments:

Daniela said...

Felicitari castigatoarelor!!!

Anonymous said...

Mulțumesc și... mulțumesc!!! :D Tare mult mă bucur și abia aștept să le citim. Să nu uit să spun „Mulțumesc!”... :D

AndreeaG said...

Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! :)

Dar baaaai, sper ca ti-a placut si ce am scris, nu doar ca am scris muuuult :))
Cu scrisul mult nu e vina ta, asa stiu eu sa scriu :) dar foarte multumesc pentru "pretext", mi-a facut mare placere sa scriu. si foarte-foarte multumesc pentru premiu, sunt foarte onorata si va fi maxim apreciat.

Tocmai am anuntat dra ca am castigat o carte, evident ea nu mai retinea despre ce e vorba, dar am vazut-o luminandu-se la fata cand si-a amintit :)
Desigur ca imediat au inceput tiradele cu "unde e cartea, cand vine cartea?"

Felicitari castigatoarelor (si lui Gabriel :) )!

Poate negociez cu Mona sa-mi trimita si mie macar niste scan/foto din cele doua carti, pe care o felicit ca le-a castigat :D

Felicitari tie ZU, inca o data, pentru ideea de a organiza un concurs atat de inspirat, exemplul tau este demn de urmat!

Zu said...

MI-ar fi placut sa poata castiga toti participantii, stiu, e utopic, dar... eh, oricand putem spera la pace in lume, nu??? :D

Felicitari celor care au castigat si oh, Andreea G, sigur prioritatea nu e lungimea ci "bucura lecturii", chestiune confirmata si de povestirea ta din comentariu, cu reactia copilei la aflarea castigului. In fine, asta in conditiile in care eu imi duc copilul prin librarii sau la Bookfest, asa ca am ceva pitici legat de subiectul asta :-)) (un clan intreg de pitici, mai precis :D).

Anonymous said...

Andreea G, dacă și Zu ar fi de acord ar putea să îți trimită ție cărțile mele. Le ții o săptămână, două, și mi le trimiți. Am încredere în iubitorii de cărți.

AndreeaG said...

Bai ce fete misto am gasit pe aici! :)

@Mona
Daca Zu ar fi deacord, noi ne-am bucura maxim :D iti trimit cartile inapoi, impreuna cu "ciupercile" (e de bine lume, nu va panicati! :) )

Si mi-ai dat idee nemaipomenita cand ai spus ca ai imprumutat de la Biblioteca "Ghici ...", o sa aprofundez si eu aceasta directie, desi sincer, in provincia mea mica ... ma cam indoiesc ...

@Zu ... daca as avea asa desfasurare de activitati culturale la mine'n "sat", sigur am bananai si noi pe la ele, dar ii plac mult cartile oricum, viitorul suna promitator :)

Zu said...

Doamnelor, daca voi ati ajuns la o intelegere, cine sunt eu sa ma opun? :D Ma bucur de asa oameni faini in vizita la mine pe blog, imi face placere sa va cunosc. Atunci voi trimite la Andreea G si premiul cu cele doua carti Dolto, ramanand ca uletrior sa vedeti voi cum faceti schimbul.

Anonymous said...

Deci eu zic că așa rămâne, dacă vrea și Andreea G.

AndreeaG said...

Vreaaaaa :)
Promit ca in max o sapt ai cartile la Bacau, Mona!
Senchiu, senchiu, senchiu! :D
Sa traiti 100 de ani, fara reparatii capitale! :D

Zu said...

:D ok. Si imi pare rau de intarziere, dar iata ca a trebuit sa reiau tragerea la sorti pentru un premiu...

Anonymous said...

N-a vrut random-ul să trimită la o prietenă de-a mea cărțile cu Mif. Sincer eu le ador tot mai mult. Azi, fi-miu ( 3 ani și 8 luni) se prefăcea că citește „Bicicleta lui Miffy”. Adică mi-a cerut ( a mia oară să i-o citesc, după alte 3 cărți) și pe la jumătate mi-a smuls-o din mână și a zis: „Lasă-mă! Pot eu singur să citesc!”. Și a început să recite versurile din carte ( cu mici modificări :D ). Vă dați seama că îmi venea să îl mănânc, nu?