29 April 2012

Mornin'

Imaginea mea de dimineata in timp ce imi paraseam patul: copilul meu dormind, moale si cald, cu o figura usor rozalie si bosumflata de la somn... si piciorusele lui micute itindu-se de sub plapuma alaturi de marele picior alb in ghips al lui Bu :D.

8 comments:

Denisa said...

Eu nu am copii încă, dar cred că te topeşti văzând aşa ceva :)

Unknown said...

Totusi parerea mea e ca ..iti iubesti copilul.

Zu said...

@denisa: da, cand doarme e imaginea inocentei si a puritatii, e fantastic, ramai in admiratie si te topesti tot :D. Si cred ca asta se aplica la toti copiii.

Zu said...

@Aniela: :D tare mult. Stiam ca o sa il iubesc dar nu mi-am imaginat asa iubire...

mariamirabela said...

Draga Zu, nu ai mai dat nici un semn de viata si am tot asteptat, chiar daca am ajuns sa comentez foarte rar. Am auzit adiacent de tine, dar am vrut sa scriu si sa te intreb daca esti bine si doar ai o perioada mai aglomerata sau esti in concediu. Oricum ar fi, sper sa revii infloritoare si vesela ca intotdeauna. Cu drag, Maria

Zu said...

Imi pare rau, n-am vrut sa sperii pe nimeni... am avut o perioada mai agitata si n-am mai avut putere sa scriu. Dar recuperez acum, chiar ca am lipsit mult.

mariamirabela said...

Oh, Zu, ma bucur ca esti bine-sanatoasa si ca bebe este bine Si Arpi la fel si Bu si familia... Acum mai trebuie sa inveti sa te relaxezi. :) Si nu stiu ce sa zic cu durerile astea cumplite, inima este ok? Un EKG a spus ceva?

Zu said...

La inima nu m-am gandit. Durerea e mai jos, sub sani... dar, bon, nu mai bag mana in foc pentru nimic. Oricum, da, sntem bine, asta e esentialul... ne apropiem de linia de sosire :-).