10 April 2012

Jurnal de bebe2 (26 saptamani)

Mandra (ca tot fata e, ne-am uitat din nou si ecografia nuuu minte) e bine mersi. Foarte bine, adica. Fix pupat varsta fizica pe cea cronologica, analizele iesite la mare arta, tensiunea in baremul stabilit, toata lumea happy. A si stat la poza si la masurat. Ok s-a mai scalambait ea cu mainile pe deasupra capului, mi-a mai ars si cate un picior (da, picior, stim sigur, ca acolo taman vazusem la poza ca sunt labutele), dar, deh, astea erau fite, m-am prins eu.

Ce remarcam in saptamana 26 si ceva zile, dragi copii? Ca are 31 de cm. si 900g. Ca ii place sa o plimbi si sa o legeni. Ca si-a mutat loviturile cu predilectie pe laterala dreapta, cam pe unde "batea" si al sau frate cu mult sarg. Ca burta mea se lateste vertiginos inspre "in sus", complet antigravitational, motiv pentru care talia mea este papata de rotunjimea cea bombata si eu am burta vizibila - mda, sunt insarcinata la modul evident (dar nu ostentativ, sa nu exageram! :D). Ca in afara de arsuri si suspecte bufeuri de caldura stam bine, navigam cu sarg pe apele sarcinii (asta ca tot zice mama ca ma deplasez ca o nava maiestuoasa :D).

Ah, si daca te duci la doctor poti face reuniune de familie in anticamera lui, ca tot esti cu matusa din partea mamei - iata ca apare si unchiul din partea tatalul! "Surprize, surprize" doar aici, live :D !

Nu imi vine sa ma plang de nimic pentru ca sunt mizilicuri. Imaginea de ansamblu arata bine. Insa nu va imaginati ca totul e roz, nope, nu e chiar asa: NU mai vreau/ pot sa ma aplec, mooor (si nu imi spuneti sa stau teapana ca pusa pe umeras, ca am copil de 3 ani si nu intelege conceptul); nu pot sa dorm bine noaptea; incep sa ajung mai greu sa ma incalt; obosesc repede; sunt zburatacita; am diverse stari, emotii, draci; ma doare capul... si tot asa.

Una peste alta insa, prezentul si viitorul suna bine, asteptam bebelina la livrare :-)).

3 comments:

Xelomon said...

Multa sanatate tie si bebelusei! Sunteti cu 3 saptamani inaintea fetitei mele, ieri avea 23sapt si 500 grame. Nu-mi vine sa cred ca va lua 400 grame in urm. 3 saptamani.
Deja mi-e greu cu somnul si mie

Zu said...

Da, da, si eu am zis la fel: cand a crescut asa de mare? La ultima ecografie avea pana in 500g si asta a fost acum o luna, tot la 23 de saptamani, parca...

Felicitari pentru micuta, ce frumos, sunteti tare aproape, trei saptamani conteaza acum, la formare, insa mai tarziu nu mai sunt asa mare diferenta, tot acolo e...

Luminita said...

bravo, multa sanatate!