01 March 2012

Martisoare





Facute in joaca impreuna cu cel mic (am adaptat o idee de pe net) si prilej de distractie cu faina si aluat, de pictat toate degetele cu rosu sau de invatat sa taie cu foarfeca (mmm, mai avem de lucru aici)... nu sunt perfecte si da, au necesitat si punerea mamei la lucru (mai ales la legat snururi si capsat :D) dar, hei, sunt facute de noi!

10 comments:

Alina said...

Dar ce faceti cu atat de multe? :)

Radda said...

Ce frumusele suuunt! Bravo!!Cata iscusinta si rabdare din partea piticutului! Presupun ca nu sunt comestibile -mie imi sugereaza ceva gen macarons ;)) ;))

Zu said...

@Alina: ah, familie mare... :D, plus ca daca ne-am pornit a fost cam greu sa ne oprim, am si zis ca poate mai gresim din ele si uite ca avem destule acum.

Zu said...

@Radda: nu le-a facut singur :D, nu e atat de talentat. Plus ca unele parti au prins mai bine la el iar la altele am facut mai mult eu... ne-am impartit munca. Finisajele sunt in cea mai mare parte a mea, eu corectam ce a pictat el, am pus snururi etc...

MMA said...

Foarte frumoase! buna idee sa implici piticul la asa ceva.
Sa aveti o primavara frumoasa!

Ana said...

preferatele mele, gargarite!:)
foarte dragute!

GERMINA said...

Minunate! Sunt chiar invidioasa pe buburuzele voastre, cat de frumos au iesit.

Zu said...

@MMA: multumesc. Incerc sa-l invat sa daruiasca, sa ii placa sa faca lucruri cu mana lui, sa inteleaga ca un cadou nu trebuie neaparat sa fie scump si epatant... eh, teorii grele :D.

Zu said...

@Ana: iti pastram una :D

Zu said...

@Germina: aaa, multumesc, asta chiar ca e un compliment mare pentru ca eu ma uit la tot ce faceti voi si suspin invidios :D!!! Deja ma uitam ce draguta e ideea de a face martisoarele magneti...