26 March 2012

Apel umanitar venit de la un copil

Am primit urmatorul comentariu la unul dintre posturile anterioare si desi realitatea este ca nu stiu sa zic nimic despre acest caz si nu sunt in masura sa investighez detaliile acum (deja mesajul in sine m-a dat peste cap, sincer, sarcina m-a facut mult mai sensibila si mult mai usor ma afecteaza tot ce se intampla in jurul meu), ideea unui mesaj scris de un copil care cere ajutor pentru mama lui este... of, e impresionant, trist, dureros... zau, imi pare rau, dar eu deja nu am cuvintele potrivite pentru asta si de obicei am multe cuvinte la mine... Cititi si voi, eu nu am putut ignora mesajul, nu am avut cum:

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile.Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns.

Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.


dumitru_gabriela31@yahoo.com

No comments: