09 March 2012

And it's a...

Da, da, dupa lupte seculare am aflat ce sex are bebe 2. Acum stium ce o sa avem :D, intrebare pusa de toaaaata lumea pana acum, iar raspunsul la ea (conditionat de decizia doctorului nostru de a nu ne spune decat la morfofetala) comentat cu mare mirare. Cum, nu stiti? Nu stim... nu am stiut, la fel a fost si la bebe 1, am aflat tarziu, suntem obisnuiti si calmi si rabdatori... insa asta nu i-a impiedicat pe cei din jurul nostru sa aiba fiecare o opinie, chestie care pe mine m-a amuzat nespus.

Cred ca puteam sa si deschid o linie de pariuri privitor la sexul copilului, faceam si eu un ban cinstit :D... La fel ca prima data, procentul opiniilor a inclinat catre "eu cred ca e fata". Doar ca de  data aceasta a fost la modul socant de majoritar, adica doar o voce (una!!!) spunea ceva de baiat, restul nu doar ca ziceau fata, fata, fata, dar vorbeau direct cu "trebuie sa mananci bine ca sa creasca fetita mare" sau "e nabadaioasa", "ea o sa faca x lucru" etc etc, de de vreo doua ori m-am trezit si eu vorbind de o ea desi mi-am propus foarte ferm sa raman neutra (in ciuda faptului ca la ecografia TN doctorita imi daduse o idee, dar imi spusese ca nu poate garanta ca asta e si asta ramane, asa ca n-am raspandit vestea in cele patru zari si nici nu mi-am pus baza in asta)...

Dar acum stim. Sigur, zice doctorita :D, care ne-a aratat o imagine si ne-a intrebat... eeee... ce vedeti voi aici? (trebuia sa ne vedeti fetele, eu una nici nu puteam sa gandesc, habar nu aveam ce vedeam eu acolo, eram amandoi muti si blocati).

E fata.

Fata? Wow! O sa avem o fetita. :D

Dupa ce ne-am dezmeticit nitel, sotul s-a apucat de un soi de "live texting", trimitand mesaje catre jumatate din Univers cand eu inca nici nu iesisem bine din sala, gosh... iar mai apoi am inceput sa procesam: ce stim noi de fetite, huh, noi stim sa crestem baiat :D? Invatam! Vaaaai, o sa devastez toate magazinele cu rochite, noi n-avem haine de fata... vaaai, o sa fim ruinati financiar :D (ghici cine a zis asta!). Ha, o sa te invarta pe degete! Pfff, s-a dus ideea mea cu echipa de fotbal :-))...

Revenind insa, da, se pare ca o sa avem o fetita pe care, again, toata lumea o pronosticheaza blonda cu ochi albastri, ca mine... iar o sa vedem, pentru ca, nu, omuletul nu are culoarea mea de ochi ci a tatalui... insa ce e cert e ca pare rockerita ca mine, ca se tot zbantuie in burta si imi da diverse ghionturi iar la ecografie nu a stat locului, pur si simplu a trebuit s-o vanam :D. In fapt, o singura data a stat locului la o ecografie, la cea TN, in rest mereu e intr-o zbenguiala totala si abia prindem ba un picior, ba un profil... (se vede ca e fata, nuuu sta la pozat decat cand alege ea unghiul).

29 comments:

Arhi said...

felicitari:)
realizez ca esti singurul om din lume caruia ii stiu ambii copii inca dinainte de a se naste:))

Monis said...

ce fain! felicitari!

Ceska777 said...

Felicitari! Aveti pereche si veti avea parte de ambele experiente:mama/tata de fata+baiet!

Andreea Demirgian said...

Ba aveti rochite. O tona. Rochitele sunt inutile. Dar eu ti le dau.

Mariana said...

felicitari: curand aflam si noi ce o sa avem; toata lumea zice baiat, dar eu inclin ca va fi tot fetita

Unknown said...

Si acuma toata lumea o sa iti zica : Ce frumos o sa aveti pereche :)))))))

Pup.

Radda said...

Aaaaaaaaaaaaaaaa....ce frumooos! ce bine! Felicitari! Cat ma bucur! Acum ma gandesc ca ar fi fost la fel de dorit si iubit si dc era baietel, dar sincer, eu, personal, am sperat sa fie fetita; cred ca e frumos sa incerci si experienta de mama de fetita :) Oricum cred ca se respecta cumva, traditia familiilor aici (frate si sora). Piticul va fi fratele mai mare, protectorul:)) Vaaaiii....sa te tii de acum: rochite, clame, clamisoare, fluturasi, codite blonde si crete.....mi-nu-nat! Me happy, happy, happy!

Luminita said...

felicitari, ma bucur pentru voi!

Camelia said...

felicitari! Frumos, frumos.

Unknown said...

Supeeeeerrrrr!!!!! Supeeeeerrrrr! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!!!!! Si nastere usoara!!!!! Nume, ceva?

Ioana said...

Felicitari si o sarcina usoara! :D

Simona said...

Daca as fi mai aproape, ti-as dona cam juma de milion de rochite. Cumparate, primite si mostenite, de la toata lumea super happy ca o sa avem fetita. Din care am reusit sa purtam vreo doua in total, si alea cu mutle rugaminti si ce-o mai fi. Nu ca nu e feminina fiica-mea, dar e feminina in felul ei, dintre blugi si tractorase :-))) Si da cu dreapta mai bine ca Chuck Norris - avantajul traiului cu un frate mai mare :-) Mai incolo el o sa o apere si ea o sa-i aduca colege "bune" acasa in vizita, nu stii cum decurg lucrurile astea? Singura chestie cu adevarat haioasa care intervine dupa ce ai crescut baiat si trebuie sa treci la fata e la potty-training, dar nu te sperii de pe acuma :-))) Va pup si super felicitari! Sa va traiasca fetita!!! Nume, ceva?!

Zu said...

@Arhi: :-)))) esti un soi de "nas" virtual

Zu said...

@Monis: multumesc :D

Zu said...

@Ceska: da, si e si combinatia buna, ca ea o sa fie cea mica si rasfatata, ah, vai de noi!!! :D

Zu said...

@Ada: multumesc, stiu la ce te referi dar eu n-am avut rochite si am suspinat dupa ele, ca in rafturi sunt adorabile si delicate si frumos colorate... trebuie sa-mi tratez buba, ce sa fac...

Zu said...

@Mariana: cand aflati? Eu sunt genula ala... pana nu vad nu cred, astept sa vad ce e la final, atunci o sa fiu sigura 100% :D.

Zu said...

@Bogdana: :-)) nu ma gandisem la asta. Eu ma intrebam ce vine "dupa", pentru ca intai ne-au intrebat cand ne casatorim, apoi cand facem copil, apoi cand il facem pe al doilea... bon, uite ca-l facem pe al doilea, acum ce se mai intreaba???

Zu said...

@Radda: multumesc, eu nu zic hop pana cand nu sar gardul asa ca inca mai sunt sanse sa se razgandeasca si sa fie baiat, cine stie... nu ma pricep la chestiile astea, dar da, pe moment cautam nume de fata :D.

Zu said...

@Kamelia: multumesc :D

Zu said...

@Luminita: multumim...

Zu said...

@Ioana: multumesc, asa sa fie, pana acum a fost f bine dar eu am emotii pe partea de final

Zu said...

@Simona: multumesc. Eu am un frate mai mare asa ca pot spune din proprie experienta ca descrierea ta se potriveste... cam asa o sa fie dinamica dintre ei :D. Eu am fost cea protejata si rasfatata, sa spun sincer, nu ca s-a facut diferenta intre copii, ca nu s-a pus problema, dar eram cea mai mica si eram fata, deh... La nume incepem sa croim lista scurta si sa vedem ce ramane, eu am multe fixuri (de genul "sa aiba si un nume de sfant" asa ca e de procesat aici :D).

Orianna said...

Felicitari
Sa fiti cu totii sanatosi si norocosi, ca restul se rezolva

mariamirabela said...

Felicitari, nu-ti fie teama, mamele de fete din lumea intreaga te vor ajuta la impas.

Onixa said...

Felicitari!Ce frumos o sa aveti si o fetita.Sa fiti sanatosi cu totii ca asta e cel mai important.Hai ca m-am emotionat din nou!

Zu said...

@Orianna: multumesc, asa zic si eu, sa o luam pas cu pas... :D

Zu said...

@Mariamirabela: au sarit deja in ajutor :D, sunt foarte dragute...

Zu said...

@Onixa; multumesc mult, uite ca si pe mine m-a emotionat putin mesajul tau :D