23 February 2012

10



 Motto: "Universul meu incepe si se termina cu tine", spuse ea... "Universul meu esti tu", veni rapid raspunsul lui... (anul de gratie 2002, cred :D).

Cred ca am mai spus-o: noi nu stim data la care a inceput relatia noastra. Nu avem o clipa fixa, o zi pe care sa cadem de comun acord si sa o serbam an de an (ba chiar la un moment dat nu eram dumiriti nici asupra anului, lui iesindu-i cu unul mai mult in calcule ?:D) asa ca de cand ne-am casatorit ne serbam cumva in aceasta zi toti anii de relatie impreuna. Pentru ca ei sunt cei adevarati, parcursul nostru real prin viata si de ei vrem sa tinem cont.

Astazi, pe 23 februarie, la patru ani de la nunta, noi aniversam 10 ani de cand suntem impreuna. Si dincolo de mesajele pline de sentimente pe care am sa le pastrez totusi pentru noi doi si intimitatea noastra... mie mi se pare incredibil, asa cifra mare, nici nu stiu ce sa spun, decat ca e mult (suntem o baba si un mos :-) ?) si nu imi vine sa cred ca suntem impreuna de 10 ani!!! Wow! Parca imi vine sa casc gura complet uimita, parca imi vine si sa lacrimez putin si sa devin toata o sentimentala, parca sunt si mandra ca, iata, am ajuns pana aici, ma bucur si ma simt nedumerita pentru ca tot nu m-am prins care e reteta aia magica ce face lucrurile sa mearga.. stiu doar atat, ca undeva, cumva, imi e clar ca noi doi suntem un cuplu de cursa lunga, avem sansa asta si, mda, suntem ca sacul si petecul :D si ne-am gasit in lumea asta nebuna rau, ca ma uit la el si stiu ce gandeste, pot sa ii spun orice prostie ce imi trece prin minte, avem deja o relatie cu o dinamica proprie, una care se echilibreaza singura din mers si nu, nu suntem un cuplu linistit si scufundat intr-o armonie perfecta... nu, noi ne tachinam si ne lovim cap in cap ca doua firi puternice ce suntem, dupa care ne repliem, uneori ne pufneste si rasul... iar la finalul cu "va continua..." iata ca dupa atatia ani suntem casatoriti, avem deja un copil al nostru si il asteptam pe al doilea in vara :D.

Zece ani.

10 comments:

Monis said...

Felicitari! La mai multi! La... toti ;)

Radda said...

Multi, multi, multi ani inainte!Felicitari! Si daca gasesti "reteta", te roooooooog sa mi-o dai si mie! ;)

MMA said...

Multi inainte! sa fiti fericiti!

Luminita said...

la cat mai multi, cu sanatate!
fix aceeasi senzatie si eu, cand am implinit 11 ani, anul trecut... wow

Carmen said...

La multi ani inainte, Alina! Ce frumos!

Zu said...

@Monis: multumim, sper din tot sufletul sa imbatranim impreuna siiiiii sa nu-l strang de gat inainte :-))

Zu said...

@Radda: nuuu stiu reteta, o caut si eu, pe asta si pe aia cu crescutul copiilor... zau, sunt o tona de manuale pe piata si tot nu e ceva care sa te lamureasca definitiv :D

Zu said...

@MMA: multumim frumos. Nu e asaaa de mult, dar totusi, comparat cu cei pe care ii cunoastem noi... e ceva.

Zu said...

@Luminita: :D La Multi Ani inainte si voua, e ciudat dar si tare frumos cand vezi cat de departe ai ajuns...

Zu said...

@Carmen: multumim mult, e... cumva "nostalgic" dar insensul bun al ideii :D