18 January 2012

Baiii, mami

Ieri, liniste la noi in casa. Dupa ce ne jucasem diverse aveam putin program de voie: micutul spiridus se uita la Pocoyo iar eu ma bucuram de o pauza inainte de a purcede cu programul de seara: baie, lapte, spalat pe dinti, citit, culcat. Il si informasem ca o sa vin in curand sa pregatesc toate cele pentru baie, insa pe moment stateam zen in birou, la computer, jumatatea mea de ora de tras sufletul.

Brusc langa mine apare un capsor carliontat itindu-se ceva mai sus de blatul mesei mele de lucru si turuind de zor ceva despre apa... ??? E un episod cu apa la Pocoyo? E Pocoyo in apa??? Ce spui, mami?

Baiii, explica omuletul si ma trage grabit de mana ai, ai, mami (=hai, hai, mami).  Ma uit mai bine la el, mda, era imbracat regulamentar in body, insa mai in jos... nud! Picioare goale, fundulet gol, zambet larg, entuziasm, spriridusul se dezbracase singur si ma poftea grabit sa ii fac baie, ba chiar, cum aveam sa descopar doua minute mai tarziu plecand pe urmele labutelor desculte ce alergau vioi prin casa, daduse si drumul la apa in cada si adusese si masinutele!!! :D

10 comments:

Radda said...

:) ce dulcel e! nici nu poti sa te superi sau sa fii trist cu baietelul tau prin preajma ;) Pup si eu, asa virtual, labutele alea desculte :)

Simona said...

Super beton piticul vostru!
Urmatoarea faza va fi cand o sa-si faca mancare singur ;-) (speram ca nu ca a noastra, care s-a apucat sa-si faca cereale si a gasit tot mai putin bolul, asa ca si le-a facut pe jos si se mira ca nu stau grupate impreuna cu laptele :-))))

Zu said...

@Radda: ba poti, poti sa obosesti si sa cedezi de la atatea intrebari si mii de haine de scos/ pus ori biberoane de spalat - insa totul e compensat de un zambet si un "maaamiii" rostit dulce :-))

Zu said...

@Simona: :-)) ce simpatica e!!! La gradinita imi place ca dimineata au bufet si ii invata sa se serveasca singuri, punandu-si cereale in castron - ma tot gandesc unde sa-i fac loc in bucatarie sa isi poata lua singur diverse lucruri.

I-Dana said...

Ce dragut :-)
apropo de unde sa ii faci loc, noi am cumparat pentru el o masuta mica si un scaunel de la ikea, pe care le tinem, e adevarat in living - si la care ajungem sa ne inghesuim toti sa mincam impreuna :-). T isi trage singur masuta si scaunelul cind e vremea de masa :-)

Luminita said...

ehe, las' ca vine el bebe2, sa vezi atunci cum e cu hainele, intrebarile, biberoanele :). ce-i drept, vin toate la pachet cu zambetele alea dulci de care spuneai!

Licurici said...

:)

Zu said...

@I-dana: daaa, masuta avem si noi, desi mai mult mananca la a noastra :D, de data aceasta ma gandeam la un sertar sau un loc in dulap de unde sa isi poata lua singur vasele, poate sa-si puna cereale sau seminte (mananca nuci, fistic etc)... doar ca trebuie sa vad cum eliberez ceva spatiu

Zu said...

@Luminita: stai sa vezi, ca precis o sa scriu despre asta... mai e putin :D

Zu said...

@Licurici: azi s-a repetat povestea cu "baii" - presimt ca vom face multe bai in stilul asta :D