09 January 2012

2012

Incep sa realizez, cred ca al doilea an consecutiv, ca la vreme de sarbatoare sau in vacante eu dispar complet. Dau shutdown din online si ma retrag cu ai mei, preferand prefer sa transform putinele momente in care are si Bu liber in timp petrecut cu familia. Familia noastra si familia lui sau familia mea... In rest, cu riscul de a parea nepoliticoasa, dispar - cei care imi sunt dragi au parte de gandurile mele bune si imi vor primi urarile cu prima ocazie dupa ce imi reintru in ritmul firesc, iar eu mesaje nu prea trimit (incerc sa raspund la cele primite, totusi :D). Nu e prea frumos stiu, dar sunt rare momentele in care "il am acasa" si ne putem face program in voie impreuna, in restul timpului am destule momente pe care sa le daruiesc celorlalti, acum sunt zgarcita cu mine si cu clipele mele de "calitate".

Anul acesta a si fost nebunie, eu dormind pe mine si cu o plecare precipitata pentru a ne izola de toti si de toate in satul parintilor lui, intre nameti si dealuri... iar mai apoi seri de lene absoluta petrecute in doi sau patru (cu prietenii nostri de canasta) in care nu ne-am dorit decat sa inchidem usa intre noi si lume.

Nu am facut nici lista tipica a lucrurilor pentru noul an: ce mai putem pune pe ea, in 2012 ni se va naste un copil, ce se mai poate adauga la asta, ce iti mai poti dori pe langa? Iar modificari... vom avea destule, toate prilejuite de venirea aceasta pe lume, asa ca o sa fie oricum un an plin si musai un an frumos, ca doar e anul nasterii copilului nostru!

Am sa spun doar ca pentru blogul meu imi doresc sa fie asa cum era la inceput, in primul meu an de mamicie, in care daca va veti uita la comentarii veti vedea ca era armonie si buna pace, ca oameni cu diverse opinii isi exprimau ideile deschis si fara conflicte - asta imi doresc si acum, sa am un blog prietenos, fara incrancenari, usa sa fie deschisa oricui/ oricum/ oricand si sa putem interactiona asa cum candva se putea, fara toate framantarile acestea obositoare si dureroase, fara razboaie. O sa am un an plin si greu, am o sarcina relativ dificila de dus pana la capat iar mai apoi o sa fiu proaspata mama again, cu tot tavalugul cuprins in aceste cuvinte si voi avea nevoie de sustinere, zambete si multi, multi prieteni asa ca da, imi doresc un blog "trouble-free" (asa cum uite ca a reusit sa fie so far) si in care oricine isi exprima ideile cu bun simt sa se simta ca acasa. Nu doresc acum sa deschid cutia Pandorei pe acest subiect, vreau doar sa spun cu voce tare ca, utopic sau nu, imi doresc sa fie cam cum era candva cand comunitatea asta a mamelor era mult mai unita si deschisa catre alte idei.

In rest... nu am facut nici urari, dar zic sa avem parte cu totii de un an bun, mai bun ca toate daca se poate, fiecare cu ce isi doreste in el si, bonus, cu multe bucurii pentru toti! Sa ne fie bine in 2012 asta! Hai la drum! :D

8 comments:

Monica said...

La multi ani, draga mea!
De-ai sti cat te invidiez ca poti si ai unde sa evadezi!
Ce fac Api si bebe mic?

Radda said...

Bine ai revenit! Ti-am simtit lipsa pe aici!!! :) :) :)

Roxana said...

LA multi ani si sa ti-i se implineasca toate dorintele:)

Zu said...

@Forfecutsa: eh, cu timpul stiu ca e mai greu, dar cu unde, sincer, am ajuns sa evadam chiar in propria casa - daca reusim sa lasam copilul la bunici, inchidem usa si nu mai facem nimic si e deja vacanta de lux!!! :D

Zu said...

@Radda: bine v-am regasit, se cam lasase praful, nu? :D

Zu said...

@Roxana: Multumesc frumos, si voua La Multi Ani si un an 2012 bun-bun! :D.

mariamirabela said...

Un an bun sa aveti, cu multa liniste si sanatate, asa cum va doriti! Si cu un bebe micut in brate si unul mai mic langa voi!

Zu said...

@Mariamirabela: multumesc, o sa fie un an plin, sigur.