26 December 2011

Craciun

Craciunul meu de anul acesta pare rotund. Asta daca ma uit in jos, la burtica bombata deja ce imi dicteaza ore lungi de somn si portii mici de mancare :D, dar si daca ma uit la noi, ca familie. E bine, e frumos, avem un copil minunat si in curand o sa fim patru.

Restul... este tavalugul obisnuit, tipic noua: galop intre mai multe destinatii... balamuc si incurcaturi... cadouri si brazi impodobiti sub care copilul cauta mereu convins cate un "titi", ca doar el asta a inteles, ca primeste masinute :D... temperatura corpului meu ce s-a reglat miraculos (pe motiv de noua functie de incubator) astfel incat frigul tipic orasului de bastina al lui Bu mi se pare o nimica toata si ne jucam in zapada de-a trenuletul, plimbatul cu sania sau da-cu-bulgari-in-mami... pozam, vorbim, vizitam... pandim bomboanele din brad (omuletul ca sa le manance, noi ca sa-l oprim)... si cumva gravitam in jurul copilului carliontat, cu ceva grija si pentru copilul din burtica iar asta ne ocupa tot timpul :D.

Sarbatori fericite!

10 comments:

Ana said...

Sarbatori fericite in continuare si numai bine!:)

Denisa said...

Sunt bune sarbatorile rotunde. Si pline de farmec. Sa va ramana asa. Ba chiar un strop mai fericite :)

MMA said...

Sarbatori fericite! si felicitari inca odata pentru viitorul membru al familiei...

lore said...

La anul pe vremea asta ne vom amuza de cadoul piticului pentru cel mai pitic!
Va fi un 2012 minunat in familia voastra, sunt convinsa!
Pupici si imbratisari!

Unknown said...

What?????!!!!! Am ramas rau in urma daca am putut rata o asemenea stireeeeeee. Felicitari!!!! Vin si eu acum cu intarziere si dau de o veste asa frumoasa....Un an nou minunat!!!!!!!! Nastere usoara si copilasi sanatosiiiiii!!!!! Ce ma bucurrrrrr!!!!!!! Uau!

Zu said...

@Ana: :D multumesc (cu intarziere)

Zu said...

@Denisa: musai sa fie si mai multa fericire anul acesta, la noi e un an decisiv in care ni se va naste un copil :-). Dar iti doresc si tie un an fix cum il visezi.

Zu said...

@MMA: multumim frumos, a fost bine si frumos, acum musai sa ne reintram in ritm :D

Zu said...

@Lore: ai dreptate, nu ma gandisem :-)). Ma astept sigur la un an 2012 ca un tavalug, plin de emotii de toaaate felurile ;D.

Zu said...

@Laura: :-))) daaaa, e adevarat. Ma uit la tine, cu doua comori si imi doresc si eu la fel :D. Un an minunat sa aveti!