01 November 2011

Lalaieli

Am vazut Vocea Romaniei. Frumos, n-am ce sa zic, dar, zau, oameni buni, nu se compara cu ce fac eu in masina cand merg cu piticul! :D Pentru ca, da, v-ati prins: cant. Sau cantam. Intai incepe el: o jelanie de iti crapa capul, melodii urlato-recitate, nimic cu noima decat daca esti mami si ai habar ca "ho'to'" e "Hot dog" si se vrea melodia din Mickey Mouse sau ca "ia-ia-o" este "Old Macdonald had a farm...". In fine, trebuie sa recunosc: nici mamele nu sunt infailibile, asa ca melodia cu "wa-wa-wa" intonat obsesiv n-am habar ce e, dar cred ca o cam uraaasc :D.

Eh, chestiunea e ca un moment dat cedez. Nu o sa iasa cantaret, asta imi e clar, dar cum sa-i distrug eu placerea si sa-i narui increderea in sine? Pot? Nu pot, asa ca zic macar sa-l completez, sa particip si eu activ, poate imi mai trece durerea de cap. Atata imi trebuie, pentru ca omuletul se prinde rapid ca mami = radio super funny cu comanda vocala si imi dicteaza pe rand ce sa lalai:

"Ho'to', mami" si ma pun pe intonat melodia asta pe care nici nu o stiu bine. Cand ma incalzesc mai tare, pac: "ia-ia-o, mami"... eh, aici e mai bine, pot sa ma desfasor in voie, pot chiar sa-l sperii pe paznicul de la work, iesit saracul din ghereta la timp sa ma auda intonand puternic un ia-ia-o in timp ce activam bariera de la intrare cu cartela, motiv pentru care lasasem si geamul jos.. dar, hait, comada vocala ma intoarce cu coada intre picioare la amicul meu Mickey si al sau "ho'to'", pentru a ma arunca mai apoi in ceata lui "otutu, mami!"... huh? vrei sa faca mami ca trenul? daaa, vine raspunsul entuziast, asa ca ma lansez cu patos intr-un "uciu-ciu-ciu, uciu-ciu-ciu... tu-tuuuuu"!

8 comments:

MMA said...

Esti nostima rau! dar si copilul tau e dulce...

The way I am said...

Tin minte ca atunci cand eram mica tata imi facea semn sa cant mai incet de obicei la multi ani la aniversari si ma durea:)), cantatul e o buna exteriorizare pentru noi, eu asa cred, asa ca mult succes:)

Zu said...

@MMA: hait, ma inrosesc :D!

Zu said...

@The way I am: eu il incurajez, desi realitatea e ca pe moment lalaie fara sens, insa e inca mic, nu stie si in mod evident ii face placere... cine stie, exista inca sanse ca mai tarziu sa iasa un adevarat fluture din omida asta :-)). Si, fie vorba intr noi, nici eu nu cred ca sunt cu mult mai grozava si asta nu ma impiedica sa cant in masina cand sunt singura ...

Radda said...

:)) :)) Hai ca mi-am luat portia de buna dispozitie pentru azi!!!! :)) ce haiosi sunteti!! :-)

Luminita said...

funny, merci, m-ai facut sa zambesc! stiu perfect ce spui, mie mi se-ntampla asta la dublu. tot e bine ca treaba merge stereo :):)
ai mei au inceput sa cante (lalaie) inainte sa inceapa sa vorbeasca. greu am sesizat ca Edi imi canta la culcare Mos Craciun cu plete dalbe si jur, daca nu eram in plin sezon, nu m-as fi prins neam!
e bine ca-l incurajezi, never say never :)

roryta said...

haios...

Monis said...

hahaha, si eu sunt la fel si mi-e teama de momentul in care va creste si va intelege ca Tati stie sa cante si eu nu :D