20 October 2011

Sicilia, pe scurt

Am dat o fuga, fuguta pana pe alte coclauri, sa ne clatim si noi ochii si sa ne reincarcam bateriile. Ei bine, Sicilia e... cumva mai putin decat ce ma asteptam, dar tousi plina de imagini superbe de care m-am bucurat din plin, e si scumpa si cam murdara daca ma intrebati pe mine, naucitoare pentru ca fiecare orasel cat de mic si amarat are in medie trei ditamai catedrale minunat construite si impodobite, iar ideea de a sta pe plaja, la soare si de a vedea Etna cea inzapezita la cativa km mai incolo este inca relativ mind blowing. Ce mai era? Eu am suspinat distrusa in fata unor farfurii de ceramica taaare frumoase (febletea mea, am colectie) pana cand sotul mi-a susurat amabil la ureche ca "avem card si poimaine e ziua ta", el a probat veste si camasi si poate ca mai proba si in ziua de azi, la cat de mult i-au placut, pizza are un blat grozav, fructele de mare sunt la ele acasa, iar noi am incalecat pe un scuter si v-am spus povestea asa... (serios, am inchiriat un scuter pe care am vajait de zor pe faleza, aaaa, mi-a fost frica sa nu cadem dar aaaa, ce fain a fost :D).


























6 comments:

Camelia said...

wow, ce frumos! iti vine sa te urci in avion chiar acum. (ati fost fara copil, nu?)

Radda said...

Felicitari pentru ca ati reusit sa aveti un concediu in doi, asa, pe sufletul tau - cu plimbari, peisaje frumoase, arhitectura deosebita si, banuiesc si relaxare! Pozele sunt tare frumoase!! Si mie imi e dor de acea dolce, dolce, dolce vita cu prosciuto si gorgonzola si painea aia densa si buna si uleiul de masline in...orice si gelato si catedralele atat de frumoase si vitrinele frumos decorate.....Frumos!

mariamirabela said...

Voi chiar ati fost? Eu am citit titlul, am vazut prima poza, dar am crezut ca-i vorba de altcineva, nu de voi. Felicitari, ati reusit sa spargeti ghinionul! :) Si farfuriile, unde-s farfuriile?

Zu said...

@Kamelia: da, singuri. Incercam sa mai plecam si singuri in locuri de umblat, e cam greu cu copilul si apoi mai avem si noi nevoie de pauze. Vorba unei prietene: pentru el... concediul e la bunici :D. Bon, l-am dus la mare, o sa il ducem si la munte insa de ce sa nu consider ca timpul petrecut in curte la bunici e o periada fun pentru el? :D

Zu said...

@Radda: Multumesc, pentru inghetata aia... imi vine sa mai dau o tura pe acolo :D.

Zu said...

@Mariamirabela: am reusit pana la urma :D. Farfuriile, apropo de spart, au supravietuit cu bine unui drum dur cu avionul, din care valiza mea a iesit cu manerul rupt si cam jumulita.