23 August 2011

Rascolita

Sunt ganduri care nu imi dau pace, lucruri ce ma macina incet si de care incerc sa ma scutur si nu reusesc. Sunt dezamagita, furioasa si vreau sange. De ce? Pentru ca oamenii sunt lipsiti de suflet in fata celor mai pretioase lucruri din viata ta, pentru ca "te fac" cu zambetul pe buze si privirea senina si pentru ca eu ar trebui sa stiu mai bine decat sa cad in plasa lor.

Nu e un post ca sa ma vaicaresc si nici ca sa spun ce mi s-a intamplat, este unul ca sa NU uit.

6 comments:

MMA said...

Toate sint trecatoare, gindeste pozitiv, gindeste-te la copil si familie, ceilalti da-i in masa...stiu ca e usor sa dai sfaturi si mai greu cind esti tu implicat, dar in ultimul timp eu chiar am inceput sa aplic chestia asta cu nesimtirea.......ca eram o persoana care ma consumam mereu si pentru orice, si ca fapt divers de cind nu imi mai pasa, lucrurile ies mai bine decit atunci cind ma consumam......

Ana said...

eu cred ca, dimpotriva, e mai indicat sa uiti. nu cred ca indemnul catre darie isi mai gaseste utilitatea azi, in fata mizeriilor de tip zilnic. ne am otravi, pur si simplu

Zu said...

@MMA: ai dreptate, unele lucruri chiar nu merita si nu ajuta la nimic sa le pui la suflet, insa de data aceasta e putin mai grav pentru ca a trece peste inseamna sa las pe altii sa pateasca la fel, asa ca, ok, furia mea o sa o linistesc singura (desi zau ca tare greu mai vrea sa se duca :D), dar cu restul trebuie sa fac ceva.

Zu said...

@Ana: nu stiu daca ti-ai dat seama, insa cred ca ai idee despre ce situatie vorbesc eu aici :D, iar nu vreau sa uit inseamna ca nu vreau sa las sa intre sub pres, sa intorc spatele si sa ma prefac ca nu stiu. Atata tot, dorinta mea de "sange" vine din suparare si evident ca nu o sa ma duc dupa ea :D, de aceea inca stau si astept sa pot gandi rational ce pot sa fac. Pentru ca, ok, dincolo de supararea mea justificata, lucrurile nu pot ramane asa, nu e corect fata de alte persoane care pot ajunge acolo unde sunt eu acum. Iar restul... pe ale mele o sa le rezolv eu, m-am descarcat putin in scris pentru ca astea sunt starile mele de spirit actuale si, da, sunt trista pentru ca mi se pare ca am dat gres intr-o chestiune importanta, insa toate astea sunt "rezolvabile".

Radda said...

:( Orice ar fi sper sa treaca si sa-ti fie bine! :*

Zu said...

@Radda: o sa fie bine :D, ma descarc si eu